sirualsirual ([info]sirualsirual) rakstīja,
@ 2014-05-30 01:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izdomāju jaunu terminu, ceru, ka ieiesies.
metaseksuālis - cilvēks, kas nodarbojas ar seksu tikai situācijās, kas atgādina kādu mākslas darbu.

piem:
Mēs ar Daigu sauļojāmies, kad mums pienāca divi kautrīgi zēni un piedāvājās ieziest aizsargkrēmu. Tobrīd sajutos ļoti metaseksuāla.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2014-05-30 01:22 (saite)
to sauc par fetišismu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sirualsirual
2014-05-30 01:28 (saite)
ne gluži http://www.tezaurs.lv/sv/?w=feti%C5%A1isms

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-05-30 01:32 (saite)
Manuprāt, visi punkti perfekti der atsevišķi, bet visi kopā ļoti konkrēti paskaidro, kas tajā galvā sagājis šreijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]es_esmu_dzhims
2014-05-30 02:43 (saite)
ziemu pavadījām, pieskatot tukšu viesnīcu. kādu dienu mans dēls gaitenī satika biedējošas dvīnes. to uzzinot, sevī sajutu spēcīgu metaseksualitāti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sirualsirual
2014-05-30 04:53 (saite)
:)
Kad apmetāmies kādā kalnu ciematiņa viesu namā, blakus pamestām raktuvēm, mana sieva nemitīgi uzstāja, lai es sagādāju cērti un pa dienu noeju lejā vākt dārgakmeņus.

Viņas metaseksualitātes uzliesmojumu saasināja viesu nama īpašnieks, kas brokastīs vienmēr iepina ābolus. Man ir aizdomas, ka sieva guļ ar vēl sešiem citiem vīriešiem. It kā ar to nepietiktu, viņa vēl uzstāj, lai saucu viņu tikai par savu Sniegbaltīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]grizzly_bear
2014-05-30 09:26 (saite)
Mēs ar Daigu sauļojāmies, bet pienāca divi arābi. Bija karsts. Vienu no viņiem netīšām nošāvu. Daiga izkusa savā metaseksualitātē.


Ienācis virtuvē, paskatījos acīs savai māsai. Viņa ievēroja manus taustekļus un sāka nekontrolēti izstarot metaseksualitāti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sirualsirual
2014-05-30 11:39 (saite)
šiki, šiki.

Delfi: "Vairāki Vienotības (V) pārstāvji pēc arhibīskapa atkārtotām apsūdzībām metaseksualitātē pazuduši bez pēdām. Bijušais premjerministrs pie veikala "Krustpunkts" Ķengaragā smagi ievainojis savu tēvu un ar dienesta auto devies uz Gaiļezera slimnīcu, kur ārstējās viņa māte. Pašlaik abi ir meklēšanā, taču mediju rīcībā nonākusi informācija, ka V pārstāvis devies uz Centrālameriku, kur kādā nostūrī izveidojis valsti, apprecējis savu miesīgo māti un atvēris lielāko geriatrijas institūtu Amerikās.

Savukārt deputāti P. V. un P.P. aizturēti Amsterdamas lidostā, cenšoties iekāpt lidmašīnā uz Las Vegasu ar narkotiku pilnu koferi. "Viņam, bļa, virsū bija ķirzakas aste," jautāts par viņu aizturēšanu saka kāds apsargs, "kā viņi iedomājās kaut kur tikt?"

Metaseksualitāte ir jauna un vēl plaši neizpētīta seksuālā orientācija, kas gan jau aizliegta Krievijā, kur to nosoda gan garīgā, gan laicīgā vara."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?