sirualsirual ([info]sirualsirual) rakstīja,
@ 2016-02-20 14:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gribas cibiņiem teikt komplimentus par daudziem viņu ierakstiem vai vispār cibas formātiem, bet īsti komplimenti ir personīgi, un es agonēju, kad esmu pateicis kaut ko tādu, ko tiešām domāju un kas attiecas uz citu cilvēku un nav pārāk virspusējs. tad man sāk šķist, ka no atbildes ir atkarīgs, vai es esmu "labs" cilvēks. man liekas, ka labs kompliments ir personisks, pozitīvi interpretēts novērojums, un tam vajag atbildi kaut vai vienkāršā tā ir/tā nav formātā.

īsāk, man dažreiz līst cauri pateicības viļņi, ka rādāt citiem savu dzīvi & domas


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]deloveja_kundze
2016-02-20 22:19 (saite)
pateicības viļņi, can relate

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sirualsirual
2016-02-21 01:30 (saite)
šo ierakstu daļēji motivēja kāds no taviem pēd. ierakstiem, es jutu cieņu & apbrīnu par tavu vēsprātību, un domāju, ka tu noteikti varētu no savas cibas sagraizīt tīri neko romānu. vēl man drusku agrāk šķita, ka es "sapratu", ka tu raksti, lai sakārtotu pieredzi/nomierinātu nervus, un arī lai laika gaitā pamanītu citkārt apslēptas tendences un pieņemtu informētus lēmumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-02-21 11:46 (saite)
:))
es vairs nezinu, kāpēc rakstu. nu, kāpēc cibā, nevis uz papīra vai kādā citā žurnālā, kas nebūtu šāda veida kopiena. un jā, tur noteikti ir visi tie iemesli, ko tu mini - ir tik ļoti svētīgi varēt apskatīties, ko esmu darījusi šajā dienā pirms, piemēram, 7 gadiem, un saprast, kā viss ir iegrozījies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?