|
Sat, Sep. 16th, 2017, 08:27 am

Pagaršoju slaveno čurčhelu. Atgādina slavenos turku saldumus. Rieksts bezgaršas receklī. Sat, Sep. 16th, 2017, 09:35 am
fjokla

phe, nezinu, kas ir slavenā čurčela, kad pagaršosi trifalu, tad gan es gribētu dzirdēt atsauksmi :) Sat, Sep. 16th, 2017, 10:12 am
romija

Pirms trifalas lietošanas jāielieto hrdajogada :) Sat, Sep. 16th, 2017, 04:42 pm
sirdna

un kas ir šie produkti, lai es vismaz zinu, vai trifalu meklēt rimčikā pie zivju konserviem vai dārzeņu nodaļā? Sat, Sep. 16th, 2017, 04:49 pm
sirdna

ko nozīmē, nezinu? Zvaigzne ir šokā un zvaigznes kaķis arī ir šokā par šo faktu. Tak cibas svētā zeme Gruzija, hinkāļa un citu šašliku dzimtene, ir dzemdējusi arī šo ļoti izcilo produktu, kas ir riekstu virtene, izmērcēta vīnogu sīrupā, iegūstot tādu kā desiņu, kura ir mātes Gruzijas ambrozija un kas tik ne vēl. Sat, Sep. 16th, 2017, 05:35 pm
bozena

Trifala nav tas sv.govju sūdu pulverītis, ko apķērīgi ļaudis pārdod citiem, mazāk apķērīgiem grīdu mazgāšanai un čakru pošanai? Sat, Sep. 16th, 2017, 09:37 am
zum

Nevajag garshot visadus suuu... Sat, Sep. 16th, 2017, 04:41 pm
sirdna

Bet es tak nezināju, kā tā garšo. Jāpamēģina. Sat, Sep. 16th, 2017, 01:16 pm
biezpientaure
rieksts slavenajā receklī Sat, Sep. 16th, 2017, 08:14 pm
mako

Ja tev paliek pāri - atdod man. Man garšo. |