Fri, Sep. 1st, 2017, 08:58 am

Hm, biju domājis, ka ielas būs pilnas trakojošu vecāku un bērnu, bet laikam visi vēl guļ, kā arī pusei pilsētas bērni iet pirmajās klasītēs. Satiksme kā brīvdienas rītā, vismaz tad, kad es braucu. Viens pats meitene ar ziediem klīda pa ielu.

Fri, Sep. 1st, 2017, 09:14 am
[info]_re_

mēs laukos aizgulējāmies (bez bērniem), nesāmies uz rīgu pārliecībā, ka rīga būs aizslēgta un atslēga būs nolauzta, bet ne, tikām iekšā raitāk kā citu rīt.
mūsu bērniem skolās svinīgais tikai uz 10, varbūt citas tikpat apdomīgas un tādēļ agrā rīta stundā drebošu un izmisušu puķu bērnu iztrūkums ielās.
bet vispār es šo izjūtu kā nacionālo sēru dienu.

Fri, Sep. 1st, 2017, 09:20 am
[info]sirdna

Nezinu. Man patika iet skolā, izņemot tās stulbās puķes, bet tā ir mana perversija, es to apzinos un briesmīgi kaunos par to.

Fri, Sep. 1st, 2017, 09:25 am
[info]kautskis

Ārprāts, nopietni, tev patika iet skolā?!?! Pieklājīgā sabiedrībā par tādām perversijām nerunā, tiešām. Man nav ne mazāko problēmu apspriest patiku pret sadomazohismu, ķēdēm un lateksa kostīmiem, bet runāt par to, ka patika iet skolā – nēnu vispār.

Citās ziņās – jā, tiešām, nekādu sastrēgumu. Ierados darbā pats pirmais kā tāds muļķis un nesapratu, kāpēc es tik laicīgi esmu.

Fri, Sep. 1st, 2017, 09:26 am
[info]lennay

Jo visi tak strādā no mājām D0H!

Fri, Sep. 1st, 2017, 09:28 am
[info]sirdna

man patika iet skolā, jo man riebās mājās, ļoti vienkārši.

Tas viss ir štrunts, parunājam labāk par lateksa kostīmiem. Viņiem ir XXL izmērs?

Fri, Sep. 1st, 2017, 09:38 am
[info]kautskis

Protams, SM kopiena vispār ir atzīstami brīva savos uzskatos un pieņem visādu formu, izmēru un vecumu biedrus. Viņi visi tur ir frīki, viņi pie visādām frīkainām lietām pieraduši. Tā tev nav, piemēram, geju kopiena, kur vispār drīkst pieteikties tikai tie, kam vecums un ĶMI nepārsniedz 25.

Fri, Sep. 1st, 2017, 09:49 am
[info]sirdna

Hm, un ko dara geju kopienā, kad iestājas 26.dzimšanas diena? Izsniedz lateksa uzvalku un norīko turpmāk iet pie kundzes ar ķēdēm?

Fri, Sep. 1st, 2017, 10:06 am
[info]kautskis

Krīt depresijā un arvien nožēlojamāk mēģina tomēr kaut ko sabīdīt. Agrāk to ļoti skaidri varēja redzēt A. Kalniņa ielas sākumā. Tur savulaik bija bārs XXL, bet viņam blakus – kafejnīca "Sniedziņš". XXL bija vieta, kur gāja izklaidēties geju kopienai piederīgie, lēkāja pie drausmīgas mūzikas, skatījās videofilmas un piekopa visādas sodomītu izklaides. Sniedziņš bija nu jau panīkušā žanra "stacijas bufete" spilgts pārstāvis, un tur pie plastmasas galdiņiem sēdēja apaļīgi pusmūža vīrieši vestēs no ādas gabaliņiem, kuŗus nelaida iekšā XXL.

Ka es saku, homofobija ir geju kopienas mazākā nelaime. Tas, kā viņi paši viens pret otru attiecas, tā ir īstā bēda.

Fri, Sep. 1st, 2017, 10:09 am
[info]sirdna

Nja. Te nu bija priekšstats, ka geju starpā valda savstarpēja saskaņa, cieņa, mīlestība un izpalīdzība. Ka "gejus" taisa kaut kādā šokolādes fabrikā pēc viena šablona, un viņi ir visi tādi tolerances un saules gaismas pielieti līdz mandelēm.

Fri, Sep. 1st, 2017, 10:23 am
[info]kautskis

Vai tad tāds kādam bija? Geji ir ikurāt tādi paši vīrieši kā pārējie, viņiem vienkārši stāv tikai uz citiem vīriešiem, tas viss. Dažiem gejiem tā ir būtiska identitātes sastāvdaļa, dažiem vienkārši viena no daudzām lietām, bet tas ļoti niecīgā mērā korelē ar citām lietām, un geji mierīgi var būt gan jauki cilvēki, gan pēdīgie sūdabrāļi. Re, šitas nu jau pieklusušais alt-right pūdelis Mailo arī ir gejs, bet tāds sūdabrālis, ka otru tādu vēl pameklēt.

Fri, Sep. 1st, 2017, 10:35 am
[info]sirdna

Tāds iespaids samērā automātiski rodas par visādām apspaidītām minoritātēm. Piemēram, ka mazi bērni ir nesamaitāti un šķīsti. Vai, ka visi bēgļi no Āfrikas un Āzijas ir lieliski un krietni, un par to vien domā, kā sākt jaunu un skaistu dzīvi Eiropā, maksāt nodokļus, ka rīb vien un tādā garā. Vai pat tas, ka gejiem ir kaut kāda mistiska gaume un stila izjūta.

Fri, Sep. 1st, 2017, 10:54 am
[info]kautskis

Jā, turklāt bildi vēl vairāk sarežģī tas, ka vispār kaut kādās grupās bieži vien ir gana daudz pārstāvju, uz kuŗiem tiešām attiecīgie stereotipi attiecas. Lai gan vispār es nekad nebiju sastapies ar stereotipu par gejiem kā īpaši izpalīdzīgiem cilvēkiem.

Ar lesbietēm ir citādāk. Lesbietēm gan ir visforšākā iespējamā seksuālā orientācija (atkal, protams, paturot prātā, ka terms and conditions apply un tas neattiecas uz visām): viņas var atļauties ēst, ko grib, valkāt kurpes bez papēžiem, neskūt kājas un novecot, un citas sievietes tāpat viņas mīlēs.

Bi tajā LGBT saīsinājumā it kā ir sūdīga opcija, ne hetero, ne homo viņus īsti negrib par saviem atzīt. Bet tur vismaz ir iespēja vienkārši dzīvot attiecībās ar pretējo dzimumu un miers.

Par T gan nekā nemācēšu teikt, cik saprotu, Latvijā viņu ir tik maz, ka gluži par kopienu runāt nevar. Vispār Latvijas LGBT kopienai diezgan nāvējošu triecienu deva Eiropas Savienība: daudzi viņas pārstāvji tā vietā, lai šeit kaut ko bīdītu, vienkārši pārcēlās citur.

E, cik glauni no 1. septembŗa nonācām līdz īsam pārskatam par Latvijas LGBT kopienu, ne?

Fri, Sep. 1st, 2017, 11:12 am
[info]sirdna

Ja, šī ir burvīga parādība, kura man gauži patīk visādās komunikācijās un arī sapņos paša galvā. Kā no vienas tēmas var aizlēkt uz otru, slaidā lokā, kā tāds Barišņikovs.

Fri, Sep. 1st, 2017, 10:26 am
[info]snauts

Bitches be bitches.

Fri, Sep. 1st, 2017, 10:28 am
[info]kautskis

You say it like it's a bad thing.

Fri, Sep. 1st, 2017, 10:39 am
[info]snauts

Of course, I like bad-mouthing.

Fri, Sep. 1st, 2017, 09:25 am
[info]lennay

Tu jau apraksti kaut kādu pavasari no Inokentija Mārpla daiļrades.

Fri, Sep. 1st, 2017, 09:27 am
[info]sirdna

Diži prāti domā vienādi.

A tas inokentijs ir reāla persona? Es, goda vārds, nezinu.

Fri, Sep. 1st, 2017, 11:14 am
[info]divi_g

Klīstošā meitene ar ziediem bija tik nesmuka, ka Tu viņu sauc par puisi?