Mon, Mar. 31st, 2014, 10:03 am

Svētdien notika Ekspotīcija uz Ziemeļblāzmu. Parks viss tāds no sevis smuks un sapucēts, saulīte un vieta, kur nolikt mašīnu, kas var būt labāks? Sirreāla estrāde, kur marmora betona kolonnu pakājē jaunatne trenkā bumbas. Ēka ir īsta pils, glīta un nesaskrāpēta, visādas zāles un daiļi griesti, viss gods godam. Nekādu piezīmju, izņemot nolauzto poda vāku.

Atturībnieka un mecenāta iekārtotajā namā mēdz rīkot korporatīvas balles. Pie viņa kapa, ja ieklausās, var dzirdēt svelpjošu skaņu, kāda rodas, kad nelaiķis strauji rotē zārkā.

Uzbraucam tornī un apskatām apkaimi. Trīs eiras no ģimenes, ja ģimenē ir divi bērni. Izrādās, apkārt ir ļoti daudz meža.

Ieturamies izklaides centrā Bilera. Kā liecina bildes pie sienām, vieta ir saņēmusi pelnītas godalgas šansona kultūras popularizēšanā. Paldies Žāklītim, šansona kultūru neviens nemēģināja reāli piekopt. Viesmīlis pieklājīgi apvaicājās, vai garšoja, mēs pieklājīgi atbildējām ka jā, un šķīrāmies kā draugi.

Tālāk aizbraucam līdz Austrumu molam. Atšķirībā no pils tur nekas nav glīts un sapucēts, bet to var saprast, glītu un sapucētu purvu šaipus Kordiljeriem ir ļoti maz. Piebraukšana ir visai interesanta, jāspraucas pa pusmetru platu dambīti bezgalīga tīreļa centrā, uz kura jau stāv trīs kārtās noparkotas mašīnas. Toties mols ir pat ļoti staigājams, atšķirībā no Rietumu mola, līdz kura galam līdzīgā Ekspotīcijā pat nenonācām, jo tur jālēkā pār nevērīgi izmētātiem betona bluķiem.

Atzīmējamies mola galā un braucam mājās. Tagad drusku svilst seja, laikam no saules.

Mon, Mar. 31st, 2014, 10:24 am
[info]kisswithafist

ahahahahah, lol, Bilera. Waves bija ciet, vai?

Mon, Mar. 31st, 2014, 10:27 am
[info]sirdna

Mēs tajā pusē tādi ieklīduši cilvēki esam, vietējo ģeogrāfiju vāji pārzinām. Gribējās ēst un karte izmeta šo iestādi.

Mon, Mar. 31st, 2014, 10:29 am
[info]kisswithafist

nu skaidrs. Ja gadās iegriezties vēlreiz, tai pašā ielā, taču pie stacijas, ir Waves, kur ir autentiska indiešu paika un garšīgas picas.

Mon, Mar. 31st, 2014, 10:47 am
[info]puce

Mēs mēģinājām trāpīt uz Waves, bet tā iela bija vienvirziena un ietrāpijām uz Bilera.
Vai oficiants ir apkārtnē plaši pazīstams gejs?

Mon, Mar. 31st, 2014, 10:49 am
[info]kisswithafist

par Bileru nezinu, tā ir apkaimē plaši pazīstama lol-iestāde. aimīn srsly, Bilera. tā kā biseksuāla Ļera.

Mon, Mar. 31st, 2014, 04:02 pm
[info]pepija

Waves šobrīd tad strādā, tad nestrādā. Bet jūs izklaidējāties slavenajā vēlēšanu iecirknī, ko pat pa TV rādīja :)) un divus kvartālus no mūsu namdurvīm...

Mon, Mar. 31st, 2014, 04:53 pm
[info]puce

Par tiem 2 kvrtāliem vroģi iedomājos, bet tā uz urrā nesadūšojos zvanīt. :) Droši vien vajadzēja.

Mon, Mar. 31st, 2014, 10:44 am
[info]nuka_kola

atceros, sen, lietišķajiem boja balle Ziemeļblāzmas pilī, un pēc tam pārsimts krievu nāca mūs sist. Pat mentu kravas auto bija iesaistīti lai evakuētu topošos māksliniekus no urlu uzbrukuma. Mjā.

Mon, Mar. 31st, 2014, 10:46 am
[info]lavametender

Šausmas, bet nav pārsteiguma

Mon, Mar. 31st, 2014, 10:50 am
[info]sirdna

Mhm, bija tāds slavens moments...

Mon, Mar. 31st, 2014, 04:00 pm
[info]pepija

mēs toreiz mukām ar satiksmes autobusu, kurš pēc pāris minūtēm apstājās galapunktā. tā kā rajons bija pilnīgi svešs, sajutāmies vientuļas, naktī un gandrīz kā uz mēness (turklāt nezināmā attālumā tie krievi)..viss beidzās laimīgi - kaut kur Vecmīlgrāvī pilnīgi tukšas ielas galā parādījās policijas bobiks un aizveda līdz centram

Mon, Mar. 31st, 2014, 11:02 am
[info]dunduks: Nabagam jārotē, jā

un ir, protams, korporatīvās balles un ir korporatīvās balles.