silko ([info]silko) rakstīja,
@ 2006-12-10 00:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Nine Inch Nails

Nakts. Mēģinu aizmigt jau otro stundu, nekas nesanāk, gribās ko aizraujošu itkā nezināmu ,bet simtiem reižu piedzīvotu. Pamostos viscaur slapš no sviedriem, norauju segu un saprotu ka gribu TO.

Ātri Saģērbjos tājos pašos vecajos džinsos, kurus nu jau vairākas personas dažādos stāvokļos ir vilkušas no manis nost. maika, zeķes, kedas puslitrs ūdens sejā, jaka un esmu ārā... vēl 10 minūtes un es tevi ieraudzīšu, tobrīd es zināju, ka viņa ir tur un gaida mani. Neskatoties kalendārā, varētu padomāt ka ir oktobra vidus, plus 9 grādi, vējš, urlas gar pogīšiem, bet ne jau tas mani interesē.... Vēl ap to stūri un viss, būšu klāt!

Esmu klāt! Atkal jūtos kā mazs puika, kurš nezina ko kā un kapēc, bet tas līdz brīdim, līdz brīdim kad es esmu viņā iekšā... Mazais Princis atkāpjās.

Tikšanu līdz apvedceļam varētu nosaukt par priekšspēli, luksafors.. sarkans... satraukums - zaļš - akselerācija un iedomāta sacīkste ar blakus esošo Opeli var sākties, protams kad paskatos atpakaļskata spogulī Opels ir tālu tālu nopakaļ :) tad biķernieku līkumotā iela līdz Papīrfabrikai, viens no mīļākajiem ceļiem šajā Rīgas pusē.

Fu! beidzot apvedceļš un nezkapēc randoms izvēlējās tieši Smashing Pumpkins disku :). Šeit tieši var izbaudīt visas V8 motora un vairāk kā 300zs piedāvātās priekšrocības. Skaņa ir satriecoša! es to klausos jau pusgadu, bet katreiz liekas, ka nots ir nedaudz dzidrāka, nedaudz satraucošāka... 210 km/h. ātrāk nav kur un nemaz nevajag, piedotiet Baltezera iedzīvotāji par iztraucēto naktsmieru :)).

Atgriesšanās ir ātra, nesāpīga urlas ar ir paklīduši. Ieraušos gultā, paskatos pulkstenī, prom es biju 50 minūtes, ātri gan nodomāju, tas arī bija pēdejais ko nodomāju līdz ieslīgu dziļā miegā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2006-12-10 15:26 (saite)

khhhh!

šis laikam pie arodslimībām piederās. :)


p.s. pirms Tūjas tagad glīts asfalts izlaistīts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]silko
2006-12-13 14:12 (saite)
Tiko novērtēju :)) laps... varam sarunāt nākošā seksa aina būs tieši tur... vari piedalīties :D bez atstarotāja :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2006-12-10 19:46 (saite)
Kaut kur bija rakstīts par tiem cilvēkiem, kuri nopērk megakruto audioiekārtu tāpēc, ka pateicoties tai var dabūt reāli skaļu un kvalitatīvi atskaņotu mūziku. Svarīgākais viņiem ir skaļums un kvalitāte nevis pati dziesma.
:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]silko
2006-12-11 11:04 (saite)
emm.. tu laikam par melomāniem runā... Ja tā tad ahūna kļūdies, jo svarīgākais ir kvalitāte un nebūt ne skaļums, vnk tas tā ir ka kvalitatīvākais atskaņojums pat uz vienādām skandām dažādiem mūzikas stiliem ir pie atsevišķiem decibeliem. bet skaļums un kvalitāte nav gluži vienotas :) tas nu tā.. kvalitāte laikam būs estētismam tuvāka, kamēr skaļums opozīts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?