26 August 2010 @ 09:47 pm
 
Vakar pie brokastīm uzliku fōnā vienu no neskaitāmajiem modeļšoviem, ar kuriem mēdzu sev laiku kavēt, un beigās mums ar vīru panesās miniatūrais kašķītis par to, kura beibe tur ir skaista un kura - nepavisam ne. Tad nu pie reizes atcerējos arī to, ka frendlistē pirms kāda laika bija apspriešanās par to, kas tad īsti ir skaistums un kādi vizuālie piemēri tam visam atbilst, un secināju, ka man tomēr arī ir viens diezgan izteikts tipāžs, kas mēdz patikt (izņemot tos gadījumus, kad patikšana aizpeld uz kaut ko pilnīgi pretēju, which is quite often, actually). Vienīgā kopējā prasība - skuķis nedrīkst par sevi radīt sučkas iespaidu.
Vot. Tātad vienīgā starptautiski pazīstamā persona, kuru no visa plašā piedāvājuma spēju nevilcinoties ierindot pie skaistajiem cilvēkiem ir Christina Ricci, bet arī tikai tad, ja viņa ir tumšmate. Viss pārējais Holivudas sievišķais zieds izskata ziņā atstāj mani (labākajā gadījumā) vienaldzīgu, un tieši tas pats sakāms arī par dziedātājām un ko jau nu tur vēl.
Toties otrā, kuru uzreiz spēju iedomāties kā skaistu un kura reiz man diktam patika, ir šī meitene (btw, citkārt zināma arī kā šis bolacainais radījums). Visā savā milzacainībā man viņa šķiet patiešām pievilcīga, pat par spīti tam (vai varbūt tieši tāpēc) ka, strikti ņemot, no conventional beauty tur diži daudz nekā nav.
Mkei, bet tagad par manām šībrīža favorītēm. Pirmā (kuru mans mīļotais vīra kungs nekādīgi negribēja atzīt par izskatīgu esam) ir šī drostaliņa. Srsly - lookie, lookie, nu taču gōōōrdžas vienkārši, gōōōr-džas. Neatceros, ka man jebkad kādas citas [reālas] būtnes izskats būtu tik ārkārtīgi paticis.
/Tīri salīdzinājumam - vīra kungam vislabāk patika šī jaunkundze, kura man ir viens liels milzu NĒ. Bet tas tā./
So. Tagad, protams, varētu šķist, ka man patīk lielacaini meitēni sirdsveida ģīmīšiem vien, bet nekā - jo te, lūk, mana otrā simpātija, un, kā visai uzskatāmi redzams šeit, ne tuvu ar milzu redzokļiem un mūžīgu izbrīnu sejā. Tāda dažādība uzreiz, vai ne.
 
18 | +
 
( Post a new comment )
smooth cat rider: ļuba pārdomās[info]bikini_kill on August 26th, 2010 - 10:38 pm
pārsteidzoši garš posts :)
jāpiekrīt par ričī, man viņa arī liekas simpātiska, tā lielacainā blondīne pārāk spēcīgi atgādina vienu no mūsu bij. kursabiedrenēm un arī tagadējo kolēģi, pirmspēdējā dūdiņa arī tā neko, a vot tā pēdējā tāda jokaina.
jā, starp citu, tava vīra izvēlētā dūdiņa arī ciešama.
ja es kaut ko nevaru ciest, tad tas ir nevis bičfeisisms, bet šugarisms. vot tāds, vot:

(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on August 26th, 2010 - 11:03 pm
Jā, nu šīs vispār kā suga ir šķebinošas. And what's with the horrible grannies' bloomers, argh!!!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on August 26th, 2010 - 11:20 pm
it is sad what passes for style these days.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on August 26th, 2010 - 11:21 pm
Pēc brīža izskatās, ka viņa vienkārši tur sev priekšā sakrunkotu auduma gabalu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb[info]mindbound on August 26th, 2010 - 11:29 pm
Pēc ļoti īsa brīža.
(Reply) (Parent) (Link)
smooth cat rider: ļuba ironizē[info]bikini_kill on August 26th, 2010 - 11:33 pm
nju, beidz - tas tač' ir tik ztilīīki!
(Reply) (Parent) (Link)
302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb[info]mindbound on August 26th, 2010 - 11:11 pm
Ew.
(Reply) (Parent) (Link)
deestructa: perfect vintage[info]neoplasm on August 26th, 2010 - 11:50 pm
man liekas, ka lielacainā meitene bija alisōna no antm. es laikam visu to šovu esmu redzējusi, bet nevarētu teikt, ka daudzas meitenes būtu palikušas atmiņā. īpaši jau tāpēc, ka viņi tur visādus izskata tipus parasti atlasa nevis vienkārši smukas beibes.
man patika šitās ->

un

lai arī man ļoti patīk visādi dažādi skaistumi, bet nu modelēm jābūt viegli pielāgojamām. esmu dzirdējusi, ka modelei jābūt tādai, kura var izskatīties gan pēc tīneidžeres, gan arī pēc glamūrīgas liktenīgās sievietes.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: acidic dreams[info]shiry on August 26th, 2010 - 11:55 pm
Jājā, tā pati Alisona vien ir. Jā, un šitā rašan beibe man arī tīri labi patika, tikai pēc uzvedības gan viņa bija stipri vien weirdoo.
Ar aziātiskajiem vaibstiem gan man ir tādss kā love-hate rileišenšips, ibo parasti patikt man patīk (uz puišiem gan stipri vairāk, nekā uz meitenēm (un tiešām, stipri vairāk)), bet dažkārt tieši tas arī tracina. Case in point - tavs otrais piemērs, viņai ir tās pufīgās aziātu lūpas, kas konkrētajā gadījumā flirtē ar manu refleksu pa tām uzšaut.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
deestructa[info]neoplasm on August 27th, 2010 - 12:06 am
jā, ar aziātiem ir diezgan rēcīgi, man kaut kāds rasisms nostrādā vai kas, bet man viņi ir seksuāli nesaprotami un līdz ar to nepievilcīgi. bet ir šausmīgi reti izņēmumi. un šī meitene april no antm, ko tu nosauci par aziāti, tev drošvien pati uzšautu pa muti:D jo viņa visu laiku postulēja, ka ir caucasian un viņai zajebala, ka viņu liek aziātu plauktiņā. kaut kā viņai tur gēni bija pajokojuši.
un alisōna man patīk. man patīk, ka viņa māk manipulēt ar savu izskatu un khēm ekscentriskajiem sejas vaibstiem [more like valbiem?].
āh, un reku vēl viena bija forša->

+

viņa vienā sezōnā uzvarēja, jo acīmredzami parāda, ka var būt pretty much jebkas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: wouldn't dream of it[info]shiry on August 27th, 2010 - 12:20 am
Orly? Nu neatceros gan, ko viņa tur postulēja, bet viņas māte diez vai par to būtu sajūsmā, jo says here, ka viņas mamma ir japoška.
Un jā, šitā te, kā viņu, Yoanna, laikam, arī bija sasodīti kruta, viņai vēl tur viena tāda bilde ar kaut kādu motocikla ķiveri bija or smth, nu vienkārši gļamūr.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
deestructa: heh runā un mirsti[info]neoplasm on August 27th, 2010 - 12:28 am
tā april teica, ka viņa nevar pārstāvēt kultūru, kuru nesaprot un kurai nejūtas īsti piederīga un tad viņai visi tur klārēja, ka saviem vaibstiem neko nepadarīsi un vienmēr modes industrijā visiem būsi parasta aziāte, tas viņai nepatika:D par māti gan neko nezinu, man likās, ka viņai tie aziāti kaut kādos tālākos rados bija. bet pofig, jo pēc tīras aziātes viņa tāpat neizskatījās.
man, starp citu, arī tālakājos radu rakstu nostūros ir viena radiniece, kura izskatās ļoti aziātiski, bet joks tāds, ka mums ar citām rasēm vispār nekāda darīšana nav bijusi. jocīgi kaut kā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
smooth cat rider[info]bikini_kill on August 27th, 2010 - 12:33 am
esmu kkur dzirdējusi teoriju, ka ja kaut kādos super-super tālos radurakstos ir cita rase, bet tikai viens cilvēks, nav izslēgts ka pēc daudzām paaudzēm senču gēni var uzdarboties, un diviem baltajiem pēkšņi piedzimst tāds tumšāks vai šķībacaināks bērns.
(Reply) (Parent) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on August 27th, 2010 - 12:35 am
Nu nez, neviens jau neprasa pārstāvēt kultūru, bet nu kamōn, tas būtu apmēram tas pats, kas pie šķībīšiem dzīvojošs nēģera kungs, kas noliegtu savus radurakstus un pats sevi sludinātu par aziātu. Un tad visi mazie ķīnietīši teiktu: "Lol."
I mean, uzvedība ir viens, bet izskatu zem tās pilnībā nevar pabāzt.
(Reply) (Parent) (Link)
deestructa: e džū[info]neoplasm on August 26th, 2010 - 11:55 pm
un alisōna, protams, ir apburoša, ghahāh
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: holy cow[info]shiry on August 26th, 2010 - 11:56 pm
:DD
(Reply) (Parent) (Link)
wild![info]trigger_hippie on August 27th, 2010 - 01:35 pm
nesen IRL satiku ārkārtīgi skaistu meiteni
draugos - 'Buka Bērziņa'
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on August 27th, 2010 - 02:20 pm
Pati draugos neesmu, tāpēc nevaru apskatīties, bet jā, ir arī IRLā satikti patiešām pievilcīgi cilvēki. Viena, ko uzreiz varu iedomāties,- bijusī klasesbiedrene, Dagnija Liepa, draugos vajadzētu būt.
(Reply) (Parent) (Link)