19 April 2016 @ 11:28 am
 
Tad vēl mana šķībā mugura vakar visai uzstājīgi lika manīt, ka četras šūšanas dienas pēc kārtas galīgi nav tā labākā ideja, bet ko nu par tādiem štruntiem; svētdienas vakarā pabeidzu krēsla pārģērbšanu. (Pirms bildes diemžēl nav, jo savā aizrautībā visu jau biju paspējusi noplēst nost. Tīri nelielam ieskatam, tas bija pasaulē neglītāko (un netīrāko) rombiņu rakstā.)
Nav varbūt ideāli, bet kā pirmajam tāda veida projektam dzīvē, uzskatu, ir ļoti neslikts iznākums.
 
13 | +
 
( Post a new comment )
f[info]f on April 19th, 2016 - 12:17 pm
bļin, man ir viens tāds ar nodriskātu aitas (laikam) ādas pārklājumu, bet nez kas notiks, ja es tādu noplēsīšu nost. any advice?
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on April 19th, 2016 - 12:37 pm
Atkarīgs no tā, kāda tipa krēsls tas tev ir. Manējam tur, principā, tikai taisnās vīles vien bija, plus vēl pats ļoti vienkārši izjaucams, un ar auduma novilkšanu un izārdīšanu arī problēmu nebija.
Toties, ja tas ir kaut kas līdzīgs šitādam variantam, tur jau, domāju, vajadzētu tomēr kādu, kas zina, ko dara. (Man arī šitādas ādīgās mēbeles kaķis ir no visām pusēm apstrādājis, bet pati galīgi neņemos ķerties klāt, jo šaubos, ka pavilktu.)
Bet nu vispār doma ir tāda, ka krēslu izjauc pa pirmreizinātājiem, pārvelkamo materiālu noņem nost, izārda pa gabaliem, un tad pēc tiem piegriež un uzšuj jaunu virsu. It kā vienkārši, bet noņemšanās tomēr ir.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on April 19th, 2016 - 02:30 pm
pēc idejas tāds kā bildē, bet drusciņ pateicīgāks variant. tomēr, protams, nāk prātā arī doma par to, ja tas ir tik sarežģīti, varbūt vieglāk un ekonomiskāk būs nopirkt jaunu krēslu. kuru vismaz kaut kad nākotnē, kad zoodārzs to būs noplēsis, varēs atkal pārvilkt :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on April 19th, 2016 - 02:30 pm
(bez "atkal"!) )
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on April 19th, 2016 - 02:38 pm
:D
Jā, vot, man tieši tāda pati pārliecība, šitās mēbeles lai mirst dabīgā nāvē (ar kaķa asistenci), un tad varēs kaut ko jaunu skatīties. Jo teorētiski jau izdarāms tas viss ir, jautājums tikai par to, vai grib sevi mocīt. (Un es negribu, jo man te ir divi lieli klubkrēsli un trīsvietīgs dīvāns, da nu nafig.) Un vairāk vai mazāk profesionāla pārvilkšana baigo naudu maksā, es jau esmu variantus apzvanījusi, tīri par darbu vien (bez auduma!) dīvāna pārvilkšana izmaksātu vismaz piecus simtus, tur taču par tādu naudu jaunu mēbeli var iepirkt, nav galu galā nekāds senču mantojums, ko glabāt.
(Reply) (Parent) (Link)
f[info]f on April 19th, 2016 - 12:18 pm
p.s. ļoti pat glīti, starp citu, ij nepateiktu, ka pirmais projekts :)
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: passion is despair[info]shiry on April 19th, 2016 - 12:38 pm
Paldies! :)
(Reply) (Parent) (Link)
zan[info]zan on April 19th, 2016 - 01:16 pm
Skaists gan krēsls, gan kaķītizzzzz!
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: secret ninja[info]shiry on April 19th, 2016 - 01:43 pm
Paldies! :)
(Reply) (Parent) (Link)
Scorpse[info]scorpse on April 19th, 2016 - 02:26 pm
Wow, super glīti! Mums laikos ir tāds diezgan vienkāršs krēsls, ko gribētos ar kaut ko košu un puķainu pārvilkt, bet nav drosmes, nav! Zinu, ka nonākšu līdz izjaukšanai un tad būs tāds, ee, what, nee.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: wouldn't dream of it[info]shiry on April 19th, 2016 - 02:40 pm
Paldies!
Man arī sākumā tā bija, kā bija, sēžamo spilvenu vispār dabūju divreiz ārdīt ārā un šūt pa jaunam, bet beigās viss forši, tā kā domāju, ka nav ko tur briesmīgi baidīties. :)
(Reply) (Parent) (Link)
rediiss[info]rediiss on April 19th, 2016 - 04:32 pm
ļoti daiļi! un kaķītim arī piestāv :)
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: secret ninja[info]shiry on April 19th, 2016 - 04:43 pm
Paldies! :) (Un jā, kas ta' šim nepiestāv.)
(Reply) (Parent) (Link)