27 February 2014 @ 06:21 pm
 
Pēdējās dienas kaut kā pilnīgi nejauši un tajā pašā laikā pārsteidzoši regulāri sanāk izvēlēties lasāmvielu, kurā vismaz garāmejot ir pieminēti zemesriekstu sviesta cepumi (then again, tikpat un pat vēl biežāk lasu par visāda veida zarnu izlaišanām — nereti tajos pašos cepumu gabalos —, bet nu, kā saka, that's neither here nor there), un tā rezultātā tagad čuķ ņi vai acīs cērt, kā vajag tādus pie drīzākās varēšanas izcept.
Tajā pašā laikā lieliski apzinos, ka pastāv vismaz 80% iespējamība, ka nebūšu spējīga apēst pat vienu no tiem nelaimīgajiem cepumiem (tā vienkāršā iemesla dēļ, ka man riebjas zemesrieksti jebkādā to agregātstāvoklī, kas nav svaigi lobīti, bet vienmēr nez kāpēc šķiet, ka varbūt tomēr tā nepatika ir pārgājusi, varbūt tomēr šis konkrētais zemesriekstainais objekts nebūs šķebinošs; yeah, as if). (Tieši tāpat es ik pa laikam uzraujos uz kaut ko ķirbjainu; blergh.)
Ko man tagad darīt, un kā man tālāk būt, īsāk sakot, ja.
Tags: ,
 
9 | +
 
( Post a new comment )
[info]brittany on February 27th, 2014 - 06:36 pm
zemesriekstu sviests ?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on February 27th, 2014 - 06:48 pm
Erm, ar diviem lietvārdiem un bez jebkāda paskaidrojoša darbības vai kāda cita vārda mazliet grūti uztvert tavu jautājumu :D, bet nu jā, nekad tādus neesmu cepusi, bet sazin kāpēc tieši tagad šķiet, ka zemesriekstu sviesta cepumi būtu the best thing ever. Problēma gan ir tajā apstāklī, ka zemesriekstu sviests kā tāds manā uztverē ir neēdama substance, bet nekādi nevaru atkratīties no tām naivajām iedomām par to, ka cepumiem jau klāt vēl visādi cukuri, milti un čoklitčipi nāk klāt, tā kā varbūt beigās varētu sanākt pat kaut kas garšīgs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]brittany on February 27th, 2014 - 06:53 pm
nu kā zemesrieksti ir ēdamāki sviestā, un tad vinu sakiek cepumos un viss ok. tas bija tas jautājuma pruejšlukums.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on February 27th, 2014 - 06:56 pm
Nē, tur jau tā lieta, zemesriekstu sviestu pašu par sevi esmu mēģinājusi un man pilnīgi un galīgi negaršoja, lai neteiktu vairāk, bet varbūt tajos cepumos būs ok. Anyway — iemesls eksperimentiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]brittany on February 27th, 2014 - 06:59 pm
un rev jau mājās ir ko pabarot, ja tev beigās "nē un nē"
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on February 27th, 2014 - 07:02 pm
Point.
(Reply) (Parent) (Link)
f[info]f on February 28th, 2014 - 09:52 am
on the bright side, atkrīt problēmas par to, ka baisi garšo zemesriekstu sviests un rodas atkarība. es tādu fruktu vispār pat i neesmu mēģinājusi, un arī zemesrieksti (tāpat kā principā gandrīz visi rieksti) man netīk, tā ka - pfū! liekais svars in a cookie - proņeslo!
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on February 28th, 2014 - 10:12 am
Nujā, ir jau, protams, arī labais aspekts, bet nu, tā kā es jebkurā gadījumā regulāri kūkas un pīrāgus cepu, tad daži našķi turp vai atpakaļ manam svaram nekādas dižās izmaiņas nenoteiks, un šoreiz man ir vienkārši milzu gribulis uz tiem cepumiem. Nezinu, mēness fāzes or smth, bet šodien ir tā diena, kas es ņemšu un izcepšu (un pēc tam, iespējams, pati spļaudīšos, khh).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on February 28th, 2014 - 11:48 am
tad ir zvans draugam - un lieta darīta!
(Reply) (Parent) (Link)