06 May 2012 @ 12:09 am
 
Otrajai grāmatai tiku līdz trešajai nodaļai, bet tālāk vairs nevaru izturēt. Zinu, ka esmu no modernās un "stilīgās" literatūras visnotaļ atpalikusi, bet vai tad tiešām tagad visur kā galvenās tēmas ir mīlas trīsstūri, rombi un, diespas, taisnstūra paralēlskaldņi? Nu vienkārši mī un žē, cik var, nu.
Vot i atmetu lasīšanu malā un sāku tā vietā Bafiju no pašiem sākumiem skatīties. Jo tas taču ir pavisam citādi, vai ne. Ha.
 
4 | +
 
( Post a new comment )
f[info]f on May 6th, 2012 - 03:44 pm
es par to pašu - ģeometriskās figūras vienas pēc otras, uz katra stūra, paldies, bet man vajag literatūru, kura nepudrī mozgus.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on May 6th, 2012 - 06:06 pm
Vai ne? Šitie paši hangergeimi - kamēr viss tas mīlasstāsta thing bija kā stratēģija - fine, whatever. Bet otrajā grāmatā jau aizgājis līdz "ohnoes, I care about Him-1" un "ohnoes, I care about Him-2", un vēl visam pa virsu "ohnoes, I want them both", nu for fuck's sake, you're sixteen, stop it. Kas par vainu būtu literatūrai, kur galvenajās lomās ir awesomīgas draudzības, kas - dare I say it - neizvēršas mīlas peripetijās?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on May 6th, 2012 - 07:30 pm
daļai cilvēces tādas grāmatas nāktu tikai par labu, kas to lai zina, varbūt arī dziesmu liriki tā rezultātā sāktu atkal sastāvēt no vairāk kā trīs vārdiem, no kuriem viens ir "baby", otrs "love" un trešais uz labu laimi nolasīts no makdonalda ēdienkartes.
(Reply) (Parent) (Link)
putna lidojumā: izvirtusi[info]salut on May 7th, 2012 - 04:36 pm
un vislielākais sviests, ka desmitgadīgi bērni skatās arī tādus Ugunsgrēkus, kur ir šie daudzskaldņi, un jau taisa intrigas skolā un mājās [man ir piemērs no dzīves]
(Reply) (Link)