Shelly -

Feb. 16th, 2007

09:57 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Vispār, ja runājam par ideāliem, es ticu komplementaritātes principam. Es ticu tam, ka vajadzīgs kaut kas līdzīgs un kaut kas atšķirīgs no tevis paša/as, kaut kas, kas papildina.
Un nebeidzu brīnīties par to, cik šausmīgi man ir paveicies ar vīru. Cik līdzīgs viņš ir tam, ko esmu iedomājusies, un vēl vairak, tam, kas man patiešām ir vajadzīgs, jo viena lieta ir cilvēks, ar ko tu gribi nodzīvot visu mūžu, bet bieži vien pavisam cita - cilvēks, ar kuru tu vari nodzīvot visu mūžu. Un man ir tiešam paveicies, jo kā vienā cibas diskusijā par tēmu "vai cilvēks saņem tikai to, ko pelnījis", putnelis loģiski paskaidroja, ka nevarot iedomāties, ko viņa tādu tik labu ir izdarījusi, lai dabūtu visu to, kas viņai ir.
Atcerējos agros pusaudža gadus, kad ar mammu pastaigājāmies pa piemājas Daugavmalu, un viņa bažījās, kā tad es dzīvošot - pati tāda traka traka, vīrs būs vēl trakāks, kas tad tur būs? Un es, piepešā apskaidrībā, lietišķi paziņoju "nē, mammīt, vīrs man būs mierīgs. Pavisam mierīgs. Kā sanbernārs".
Tā jau arī ir. Teiksim, mūsu plānprātīgaja vasaras veloekspotīcijā, kur man katru dienu vismaz pa divām reizem uznāca nervu sabrukums un likās, ka tūlīt es kritīšu pie zemes un skaļi, teatrāli un nepatīkami nomiršu, un pēc tam stipri smirdēšu un mani grauzīs suņi, un notiks visādas citādas briesmu lietas, viņš sāka bļaut man pretim tikai ceturtajā dienā. Man liekas, Dalailama un Māte Terēza nevarētu būt pacietīgāki. Un tad nu man bija pavisam skaidrs, ka šito vīrieti var un vajag precēt.

(10 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]f
Date:February 16th, 2007 - 10:15 am
(Link)
(smaidusmaidusmaidu) :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]ld
Date:February 16th, 2007 - 10:33 am
(Link)
ahh - man taapat kaa tev un putnelim. arii nesaprotu, ko es tik labu esmu izdariijusi, ka man shitaa noveicies ar viiru un siikajiem
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:February 16th, 2007 - 10:35 am
(Link)
kas gan to būtu domājis - tavējais sanbernārs:)))
es nekad nedomāju, ka dzīvošu kopā un pie tam vēl aprecēšos ar tādu mīlīgo miera piku kā mans vīrs, jo man vajadzēja tikpat vājprātīgus, vēnu griezošus, sevi mocošus dieviņus, bet re kā, dzīve visu pati saliek pa plauktiņiem un kāds laikam izdomājam, ka man trakumam vajag likt pretī kaut ko mīļu un labu, lai būtu ideāls:")
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:February 16th, 2007 - 10:38 am
(Link)
Es kādreiz domāju, ka man vajag tikai un vienīgi radošu personību, vien pēdējos gados skaidrs, ka patiesībā ilgojos pēc praktiska un prātīgi domājoša partnera.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]stepes_vilks
Date:February 16th, 2007 - 01:21 pm
(Link)
kur gan esmu šos vārdus jau lasījis?
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:February 16th, 2007 - 01:33 pm
(Link)
vo vo. Labie puishi beigaas uzvar, lai gan pavidam meitenes no vinjiem aiziet pie Radoshajiem</i> Sliktajiem puishiem :D
taapeec - lai radoshums tiek gejiem :D
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:February 16th, 2007 - 01:34 pm
(Link)
oj taa ir ka peecpusdienas kafiju skipo.. nepareizo tagu ierakstiiju T_T
(Reply to this) (Parent)
From:[info]murse
Date:February 16th, 2007 - 11:06 pm
(Link)
Oi, es no gejiem esmu dzirdējusi tieši to pašu, ko te lēdijas augšminēja. Ka jaunībā ir tā trakā destruktīvā mīla utml, bet beigās paliek ar omulīgu vecīti, ar ko kopā sestdienās vārīt zupu un braukt pastaigāties gar jūru.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]bez4pieci
Date:February 16th, 2007 - 10:49 am
(Link)
wow, skaisti. a par ko tu brucināji tos nervus tajā braucienā?
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:February 16th, 2007 - 10:54 am
(Link)
Nu, grūti tak - karsts, smagi, jābrauc vislaik augšā/lejā, kastroļi grab, orientieru nav, odi kož un dibens sāp. Visa lauku romantika :))
(Reply to this) (Parent)