Shelly -

Apr. 23rd, 2020

11:32 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Mīļie draugi!
Padoms vaig: ja es nopirkš šito https://www.rdveikals.lv/products/lv/150/255679/sort/1/filter/0_0_0_0/SmartBook-141-C3-14.1-Z8350-2GB-64GB-EN-W10-Silver-portatīvais-dators.html, mans briesmīg nožēlot?
Galvenokārt rakstīšu visādas depešas u.t.t. darbam; ar azartspēlēm neaizraujos un mājas porno "zem" Bēthovena nemontēju.

(8 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:April 23rd, 2020 - 11:42 pm
(Link)
Ja tas ir tāds, kā manai kolēģei (izskatās līdzīgs), ja būs jālādē, sēdēsi pie rozetes, jo nenormāli īss un tizls lādētājs. Man telefonam laikam ir garāks, nopietni.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 24th, 2020 - 12:45 am
(Link)
Man mājās (taisos izmantot ierìci tieši darbam no mājām), ja kas, ir pagarinātājs. Un es nekautrējos to lietot! :D
(Tiešām, nekautrējos, šonedēļ ņēmu pagarinātāju līdzi uz frizētavu, lai Lauva varētu pieštepselēties jebkur :D)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:April 24th, 2020 - 12:47 am
(Link)
Par šo modeli nepateikšu, bet man ir ļoti laba pieredze ar 'refurbished' elektrotehnikas iegādi. Parasti tā tehnika ir nevis 'refurbished', bet vnk izņemta no kastes un viss. Parasti nāk ar garantiju. Man liekas, ka ar tādām vēlmēm kā tev derētu ļoti daudz modeļu, bet var varbūt vēl papildus ietaupīt (y)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]justmy2cents
Date:April 24th, 2020 - 01:59 am
(Link)
Mans liekas, ka jā, tavs briesmīg nožēlot. 2GB atmiņas un 64GB diska ir tomēr diiiikti maz. Bet jāatzīstas, ka īsti neorientējos šodienas budžeta ierīcēs. Es droši vien meklētu kādu vecāku un lietotu, bet dūšīgāku, no uzticamām markām.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:April 24th, 2020 - 02:20 am
(Link)
Pievienojos.
Kā rakstāmmašīnu ar interneta pieslēgumu vēl var. Tad, ja nesaver daudzus tabus un uzglabā vien word failus.
Bet vienā brīdī iejūtība pret kompja centieniem var beigties, kad varētu būt jātiek gala ar kaut ko jebko no 2020. gada.
Jau 4Gb ram vairs ir tikai iztikas minimums, un disks atkarībā, cik ko grib uzglabāt.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 24th, 2020 - 07:28 am
(Link)
Visi jaudas un vilkšanas rādītāji diezgan uz minimālās robežas. Pa tādu cenu varbūt tas arī ir optimāli, bet, lai arī es strādāju "tikai ar papīriem", beigu beigās ir tā, ka to papīru vienlaicīgi ir daudz, plus vēl kāda bildīte jāpavirina, plus vēl kāda skaņiņa fonā jāuzliek un pīppauzē ziņiņas jāpalasa un tad ir besīgi, ja viss notiek lēēēēni...
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:April 24th, 2020 - 07:58 am
(Link)
Uzreiz nenožēlosi, bet pēc pusgada gan. Joks, kurā ir daļa taisnības. Mans padoms, izvairies no Atom procesoriem, arī 64GB ssd ir stipri mazs, vairāk kā pusi aizņems Windows un visa cita programmatūra, ne uzreiz, bet tiem ir tendence izplesties. Un, kā jau augstāk rakstīja, 2GB atmiņas ir ļoti maz. Un, kā arī iepriekš rakstīja, lietots biznesa klases dators būs galvas tiesu pārāks. Piemēram (pārdevējs uzticams, esam daudz no viņa pirkuši) https://teh.lv/lietota-tehnika/portativie-datori/portativie-datori/dell-latitude-e7440?p=54457
Ir gan mazliet dārgāks, bet nesalīdzināmi uzticamāks.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]f
Date:April 24th, 2020 - 10:44 am
(Link)
es arī sākumā taisījos jaunu pirkt no kādas populārās markas (kā es domāju), un tad tomēr mazliet piemetu un nopirku mazlietotu lenovo t560, jo mani apgaismoj, ka just not worth it.
(Reply to this) (Parent)