Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:48: Progresīvie spēki darbībā

Comments

[User Picture]
From:[info]hedera
Date:2. Jūnijs 2020 - 22:44
(Link)
Nefantazē, es neko tādu neteicu.
Es norādīju uz konkrēti tavu teikumu: "Pirms sākt autisku matus skaldīšanu par fiziku un braukšanu/bremzēšanu, vajadzētu noskaidrot vai mums vispār vajadzētu bremzēt pret aptrakušu pērtiķu pūli, .."
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:2. Jūnijs 2020 - 22:53
(Link)
Ā, nu tad tu jau tā arī nepaskaidroji par ko nepiekriti? Tu būtu bremzējusi un centusies būt toleranta pret aptrakušu skinhedu un mizogīnistu pūli, kas grib tevi izvilkt no kabīnes un nosist?
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:2. Jūnijs 2020 - 23:01
(Link)
Protams, ka es būtu bremzējusi, ikviens normāls cilvēks būtu bremzējis (tai skaitā šoferis, kurš acīmredzami bremzēja). Tikai totāls sociopāts vai arī ideoloģijas dēļ galvā neglābjami sapists var izdomāt, ka brauktu pūlī pilnā ātrumā, šķaidot dzīvus cilvēkus. Kārtējo reizi pierādi, ka nav būtisku atšķirību tavā un ISIS teroristu domāšanā.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:3. Jūnijs 2020 - 00:21
(Link)
Lasāmvielai
https://en.wikipedia.org/wiki/Attack_on_Reginald_Denny Par to, kas notiek, ja apstājas. Un tas nebija pūlis, kas centās izvairīties no sadursmes, tas uzbruka braucošai mašīnai. Un lūdzu nevajag apgalvot, ka tu bremzētu. Tu to nezini, ko tu darītu tādā gadījumā, ja tavai mašīnai uzbruktu satracināts pūlis. T
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:3. Jūnijs 2020 - 08:22
(Link)
Jā, man te nav tā īsti, ko iebilst, bet, kā paskaidroju komentā zemāk, mēs te sākumā par bišk citu runājām.

Īsumā manas domas par visu šo notikumu. Nelāgas sakritības rezultāts: sūdīgi noregulēta satiksme, kā dēļ smagais atradās uz tās maģistrāles + satrakojies pūlis*. Es īstenībā brīnos, ka tik bīstamā situācijā neviens nezaudēja dzīvību, jo iespēju bija pietiekami - ja šoferis pārāk vēlu pamanītu pūli un neuzspētu pietiekami sabremzēt, ja pūlis būtu pietiekami satrakojies, lai nosistu šoferi, ja šoferim uzdotu nervi no uzbrukuma viņa mašīnai un viņš iespiestu gāzi grīdā, galu galā, ja kāds tur būtu gadījies pietiekami tizls, lai pats nejauši paliktos zem riteņiem... utt. Ārkārtīgi bīstama situācija, kas, arī tikai sakritībai pateicoties, nebeidzās traģiski.

*Es pieņemu, ka "pūļa psiholoģija" ir pazīstams jēdziens. Neskaitāmas reizes novērtais fenomens, ka cilvēkiem pūlī mēdz "aiziet ciet" un viņi pēc tam paši nesaprot, kādēļ rīkojās tā kā rīkojās, ir galvenais iemesls, kādēļ man personīgi nevelk piedalīties jebkādās, pat miermīlīgi paredzētās demonstrācijās un protestos, jo ko var zināt, vai kaut kas nenoies greizi un apkārtējiem ļaudīm viņu lizard brain neņems virsroku.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:3. Jūnijs 2020 - 00:26
(Link)
Nu lūk, tieši šim es nepiekrītu. Es tev nepārmestu, ja pistu cauri skinhedu pūlim, kas kā zombaki grib apsēst tavu vāģi un es toč tieštāpat antifu maltu into bloody pulp, ja viņi mani šādi apdraudētu.
Attiecīgais šoferis vienkārši nesaprata kas notiek un apjucis apstājās. Labi, ka laikam dzīvs.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:3. Jūnijs 2020 - 00:44
(Link)
Atvainojs, precizējums iepriekšrakstītajam. Pirmā brīdī protams nobremzētu, dabiska reakcija, varbūt bin ladena autoskolas absolventiem tas ir savādāk. Bet kas notiktu tālāk? Neviens nevar par sevi galvot, ko viņš darītu pūļa uzbrukuma gadījumā šādā situācija.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:3. Jūnijs 2020 - 08:03
(Link)
Nu bet, bazars jau visu laiku tieši bija par to, un pie tā bazara, ka daži nesaprot elementāru fiziku un tādēļ domā, ka bremzējošs smagais=speciāli brauc pūlī, gnidrologs uzskatīja par nepieciešamu ierosināt jautājumu, vai vispār vajadzētu bremzēt. Tas, ka vēlākos komentāros viņš centās pievilkt pašaizsardzības aspektu, ir Moving the goalposts, kas attiecīgajam jūzerim ir ļoti iecienīts retorikas paņēmiens, starp citu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:3. Jūnijs 2020 - 13:03
(Link)
Nē, vēl ar vien saku, ka nebūtu nekas morāli nosodāms nobraukt pa kādam grāvējam un laupītājam. Tu, kā ierasts savas ideoloģijas ietvaros, nostājies noziedznieku pusē.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:3. Jūnijs 2020 - 13:13
(Link)
Fanātisma pārņemti slepkavas, kas sevi iedomājas par morāli attaisnotiem vidžilantēm, ir tādi paši noziedznieki kā grāvēji un laupītāji. Gnidrologs, ISIS, antifas, utt. - neredzu atšķirību, visi sapisušies ar savu ideoloģiju tik tālu, ka tās vārdā gatavi demolēt un slepkavot.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:3. Jūnijs 2020 - 23:31
(Link)
Aha, aizsargāt sevi pret agresīviem uzbrucējiem baigais "vidžilantisms". Ta laikam Trakais Maksis arī bija ļauns raitwing vidžilants, jo hujārīja cauri visādiem riffrafiem cauri ar savu Destroijeri. Vajadzēja vienmēr pieklājīgi piebremzēt un pagaidīt likumsargus lol.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:4. Jūnijs 2020 - 12:53
(Link)
Hm, [teorētiķa pārspriedumi, sorry] nu es droši vien nobloķētu durvis un brauktu tādā ātrumā lai visi garantēti var paiet nost tb lēni, ja uz mani atklātu uguni vai mēģinātu aizdedzināt ar molotovu [ konkrētais auto bija ar cisternu ja kas] tad gan sorry gāzi grīdā un pardon.
Powered by Sviesta Ciba