Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:48: Progresīvie spēki darbībā

Comments

[User Picture]
From:[info]hedera
Date:3. Jūnijs 2020 - 08:03
(Link)
Nu bet, bazars jau visu laiku tieši bija par to, un pie tā bazara, ka daži nesaprot elementāru fiziku un tādēļ domā, ka bremzējošs smagais=speciāli brauc pūlī, gnidrologs uzskatīja par nepieciešamu ierosināt jautājumu, vai vispār vajadzētu bremzēt. Tas, ka vēlākos komentāros viņš centās pievilkt pašaizsardzības aspektu, ir Moving the goalposts, kas attiecīgajam jūzerim ir ļoti iecienīts retorikas paņēmiens, starp citu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:3. Jūnijs 2020 - 13:03
(Link)
Nē, vēl ar vien saku, ka nebūtu nekas morāli nosodāms nobraukt pa kādam grāvējam un laupītājam. Tu, kā ierasts savas ideoloģijas ietvaros, nostājies noziedznieku pusē.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:3. Jūnijs 2020 - 13:13
(Link)
Fanātisma pārņemti slepkavas, kas sevi iedomājas par morāli attaisnotiem vidžilantēm, ir tādi paši noziedznieki kā grāvēji un laupītāji. Gnidrologs, ISIS, antifas, utt. - neredzu atšķirību, visi sapisušies ar savu ideoloģiju tik tālu, ka tās vārdā gatavi demolēt un slepkavot.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:3. Jūnijs 2020 - 23:31
(Link)
Aha, aizsargāt sevi pret agresīviem uzbrucējiem baigais "vidžilantisms". Ta laikam Trakais Maksis arī bija ļauns raitwing vidžilants, jo hujārīja cauri visādiem riffrafiem cauri ar savu Destroijeri. Vajadzēja vienmēr pieklājīgi piebremzēt un pagaidīt likumsargus lol.
Powered by Sviesta Ciba