AUZU MILTU IELASMEITA ([info]sfeera) rakstīja,
@ 2011-02-07 22:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
HORDER!
veel aiz vien esmu granadaa. dziivoju vienaa no sakramontes alaam kopaa veel ar 2 cilveekiem. taada kaa maza sala un muusu ala ir zemuudene. maaca man ar burbuljiem pelniit naudu, milziiga balliite, alu dziive, narkotiku prieki, paaris paarmainjas maniem matiem. esam chiganiem paraadaa draabinja naudu un veel drusku chalim par mdma, jo panjeemaam burviigu nedeeljas nogali ieksh SantaFe karstajiem avotiem. cirka ljaudis, teaatris, maaksla pa visiem galiem, ielu kraasoshana un vispar cilveeki te apkaart labi.
ir gan paaris aizkjeres, nezinu vai uztvert kaa probleemu vai kaa jaunu iespeeju un paveersienu naakotnee uz miljons piedziivojumiem. taa teikt- biju sanjeemusi jau ziimes no kosmosa par savu naakosho riiciibu, bet 6diena visu izmainiija un nu jaagaida jaunas zijas. vispaar dziive sheit ir jautra.
ja es neraktu, tas nav tapeec, ka esmu mirusi, tas tapeec ka baudu dziivi. esmu ieguvusi pat , kaa liigjis teiktu- veseliigu aadaskraasu hah un apsvilinaajusi sniipi. maacu savu aadu radinaaties pie saules un neizmatoju kreemu. spaanijas saule ziemaa shim noluukam ir pats labums!
iisteniiba ir arii bildes, bet flash palika alaa, naakamreiz pameeginaashu atraadiities. ha

-

alu cilveeki man ir iedevushi jaunu vaardu un es santafe pazaudeeju tuneli, tagad auss ir diezgan iespaidiigi saraavusies un tuvaakajaas dienaas es samediishu kko ko ielikt vietaa. es zinu ko es gribu, bet nezinu kur dabuut.
+ ja sanaaks laiks, shuushu piiteram teerpu prieksh burbulju un uguns shoviem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bez_sakars
2011-02-08 03:30 (saite)
nu nu kā tad tevi iezemieši sauc?

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?