AUZU MILTU IELASMEITA ([info]sfeera) rakstīja,
@ 2010-08-03 09:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:rembo

JTY^%*(HKJT
es nesaprotu kam es esmu latu paraadaa! taada sajuuta, ka es eju vienvirziena celju uz to, lai man mestu ar akmeni kaa svesham krancim, kas ne savaa seetaa iemaldiijies. un piemineetu ar ljaunu, kaa seergu, kas viduslaikos pusi ciema no kaajaam nogaazusi.
vakarnakt mani visu nakti mociija taadi murgi, kaadi sen nebija maniiti, un, ikreiz, kad pusmiegaa uzraavos seedus, es atvieglojumaa nopuutos, ka jaanis nav paarveerties uudenii un bola bezizeju gaitenjos.
a sonakt mushrooms ieksh grundstuka panjeemaam. tiiri jauki un feini. viinu pa virsu. a aizmigt nevareeju. te uz vienu pusi, te otru, tad vienu liikumu izmetu, tad otru. noleemu naakt uz bolu atpakalj, un tad tik viss saakaas... vecaa rudens kaite, ko merkjelii nokjeeru, atgriezusies, un taadaa sparaa, ka asinis teju tiirajaa. nu WTF??? nu WHY??? vai tieshaam jau nav gana? es nespeeju vislaik ciiniities ar to cherni kas ar mani notiek. a man za_je_ba_la! ja nepaaries, es paartraukshu to pashrociigi. kaut gan daudz jau nevajag, jo taas saapes ir taadas, ka labaak gribas buut mirusham, nevis piedziivot to katras 3 minuutes. + man veel virtuve jaaiztiira un jaaizmazgaa, savaadaak tanzens nebuus paaraak prieciigs.
bet, jaa, ir arii jaukas lietas. diezgan sameeriigaa proporcijaa, piemeeram- jaanis man maaca klavieres trinkskinaat. man maza beerna prieks nu bez gala un dirsa smaida(sun) seeru marshu es nospeeleet varu, tad jau mirt var mieriigi, kaut arii briiziem dziive ir salda kaa piparmeetru ledene.

// dzeru mirusho kakjeenu teeju un laimuudeni, eedu arbuuzu, lai skalo organismu. mamma nevar dabuut ne manu karti ne naudu, tad man ir jaataisa speciaala notaara pilnvara un jaasuuta vinjai, a man pashai, nez kapeec, banka suutiit neko netaisaas. mamma jau apsver ideju suutiit naudu pa jaunam ar mierinaajumu, ka taa ieprieksheejaa vnk paliek iesaldeeta bankaa uz nenoteiktaam priekshdienaam.
nezinu. POHUJ DAHLHAUSEN! man, laikam, ir drudzis un es eju mekleet telefonu, jaameegina saziimeet savu aarsti un tad arii aptieku. ja pa celjam galus neatdoshu, tad buusu dziivotaaja. riit izbraucam uz ukrainu. ideaalaa variantaa sodien. tagad esam no somu piegaadaataaja atkariigi.

/// normaals emo man te panesaas. bet sho lomu jau raivis mums ir aizsitis :D teetis teica, ka vediis man antibiotikjus kaut uz ukrainu, ja vajadzees. vai nav jauki? diez, tas dariishanas liimenii arii panesiisies?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]piss_lips
2010-08-03 11:47 (saite)

zomg lololo11

(Atbildēt uz šo)


[info]zefiirs
2010-08-03 12:44 (saite)
starp citu, es vakar tavu mammu starp tiltiem satiku, parunājām, viņa ļoti smuki izskatījās (:

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sfeera
2010-08-03 19:14 (saite)
jaa. mamma no riita teica, ka tevi satikusi un dikti nopriecaajusies (:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zefiirs
2010-08-03 20:27 (saite)
uzsitām klaču par agni un sarunājām, ka iešu ciemos, kad remonts būs pabeigts (:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sfeera
2010-08-04 11:58 (saite)
ohoo. tas gan jauki. mammai tu dikti patiic, priecaasies, ja ciemos piekaapsi (:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ievapasaule
2010-08-03 15:24 (saite)
uz ukrainu, ja gribat, lai uz robezas nav jasez ~5h masina, varat doties caur Przemislu (pl), nu vairāk uz dienvidiem tas robežpunkts, kuru var kājām šķērsot, nevajadzētu būt tik lielai rindai kā caur zamosc un rava rusku

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sfeera
2010-08-03 19:13 (saite)
o, paldies (:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?