Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2016-12-07 12:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tea-rrific
Kad es biju maza, mūsmājās no rītiem tādā lielā servīzes tējkannā taisīja ļoti, ļoti stipru tējas uzlējumu. To sauca par stiprumu un dienas gaitā maķentiņu no tā lēja krūzītē, kam tad pēc patikas pielēja karstu ūdeni. Bet tad atnāca deviņdesmitie un atbrauca Pickwick maisiņos, kam es sākumā krāju tos mazos, krāsainos papīriņus, kas piestiprināti pie diega.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2016-12-07 18:34 (saite)
Es vēl joprojām taisu stiprumu - Porcelāna kannā gan un tad dienas laikā sķaidu ar tāda karstuma ūdeni, kādu sirds prasa. Dažreiz savāru lielu tilpumu jau gatavas tējas un patereju dienas ietvaros. Maisiņš krūzītē šķiet nesamērīgi un par maz (plus tēja karstā un jāgaida atdzišana)

90' atminu, populāras bija poļu šķīstošās tējas, ko ēdām ar kartotēm tāpat vien.. tapat

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?