Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2016-08-08 09:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Virtuves stāstiņi
Pesto, tas ir nieks. Es vakar uztaisīju ķausi, ko sauc par bekona ievārījumu ar burbonu, lūk, tā ir manta. Tāda manta, ka jau notiesājām burciņu, kamēr svarcelšanu skatījāmies.
Bet par svarcelšanu - I do declare, ka jābeidz lasīt ziņas. Feminisms ne feminisms, bet "viņai kā jau meitenei patīk bulciņas un šokolāde" un "treniņu izlaidīsim, lai jau pastaigā pa veikaliem", bweh.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scorpse
2016-08-08 11:45 (saite)
:)

http://codyuncorked.com/bourbon-bacon-tomato-jam-tomato-week/

Es taisīju mazāku porciju nekā šo, kā arī ne ļoti pieskatīju proporcijas. Ābolu etiķa vietā liku aveņu etiķi, viena "splash of your favorite bourbon" vietā - divus krietnus splashus :), kā arī mazliet kanēli iebēru, mazliet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ernuerna
2016-08-08 13:39 (saite)
AKKUNGS! Tu atnesi laimi manā dzīvē! Es nekad nebūtu ticējusi, ka uz pasaules ir iespējams kaut kas tik lielisks! Beidzot zaptēm ir jēga! jo tās ir no gaļas un ar burbonu!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nova
2016-08-08 15:08 (saite)
burvīgi! cik noprotu, tad mazāk ņēmāt gaļu, vai ne;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?