Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2016-06-21 11:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kur mēs katris līgosim
Varbūt aiziet līdz ezeram? Bet nē, viss slapjš, kamēr izbridīs, atkal jaunas zeķes jāmeklē. Un kas ar to šašliku? Nebūtu te jāstāv, varētu iet kaut tēju uzvārīt. Varbūt sameklēt balzamu, piešaut klāt tai tējai? Stulbie odi, tā it kā nebūtu gana auksts, vai tad odi šitādā aukstumā vispār var izdzīvot? Izskatās, ka pamalē mazliet skaidrojas, varbūt būs vēl tomēr šodien saule? Bet ziņās teica, ka Kurzemē līs visu laiku. Gribu mājās, gribu vannā, segu, seriālu un kaķi.

Kur līgosim? Mēs šogad pa ārzemēm. Visi tie šašliki un jāņotāji jau, godīgi sakot, līdz brošai. Mēs uz Krētu, jā, uz septiņām dienām. Nu ja, nu ja, tur tāpat viss iekļauts. Šito dzeršanu jau bērniem nemaz nevar rādīt, nē, atgriezīsimies un visi jau atkal būs kā normāli cilvēki, tad pēc tam augustā varēs arī tepat atpūsties, jā, Tūjā, jā. Ārzemēs, protams, pavisam cits līmenis, katram kaut ko savu var atrast. Man tie mazie jau tos Jāņu ēdienus nemaz neēd. Tur tomēr frī kartupelīši, kad vien gribas, un saldējuma kokteilis tāds un šitāds. Un tie baseini! Kā no rīta iekāpj, tā tik pa tām trubām vien!

Derētu arī torti. Nevajag smalku, var tādu vienkāršu, varbūt selgas cepumu ar biezpienu, bet galvenais - ogas virsū. Meža zemenes noteikti jau ir, klāt piparmētru lapiņas, būs skaisti. Un šašlikam marinādes kādas? Varētu kaut ko interesantu, varbūt ar rabarberiem? Un pīrāgus noteikti vajag, kas tie par Jāņiem bez pīrāgiem? Tad salāti brokastīm, plātsmaize kāda, kas vēl tāds? Jāizdomā, kā to visu paspēt, kaut ko noteikti jau otrdienas vakarā vajadzētu sākt darīt.

Un pa dārzu var izlikt tās burciņas ar mazajām tējas svecītēm iekšā - vai gar taciņu, lai naktī var ceļu atrast. Un burciņas apsiet ar lentītēm vai džutas striķīšiem. Un varbūt gulēt teltī? Sestdienā vēl var ar laivām izbraukt, tikt līdz vecajām dzirnavām, noķert zivi, apēst zivi. Sāls jāpaņem! Un futbolam noteikti jāsavācas, kas tie par Jāņiem bez lielā futbola mača? Un kurā dienā kurināsim pirti? Tur tagad elektrība ir, varētu uzlikt vecos latviešus un līgot nost.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2016-06-21 11:49 (saite)
Kreeta ir super!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2016-06-21 12:21 (saite)
Noteikti ir, kādreiz jāaizbrauc. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2016-06-21 12:43 (saite)
Noteikti un nemaz nesmiiknjaa - taa ir ljoti esteetiski piesaatinaata vieta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scorpse
2016-06-21 15:01 (saite)
Nesmīkņāju, tiešām gribētu aizbraukt. Tik ne pa Jāņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2016-06-21 15:27 (saite)
Kopsz mani spiezh atbildiiba par to, lai visiem buutu izdevuszies sveetki, es paar gadskaartu nododos nomoda sapnjiem no seerijas "Eh, ja vien vareetu piedraazt to egli, puupolu vai papardi un aizmukt uz palmu puduri..."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2016-06-21 12:08 (saite)
mani kaut kas tajā tekstā iedzen šausmās, sevišķi bērni, pīrāgi un tortes...tas ir domāts kā smalkais sarkasms?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2016-06-21 12:21 (saite)
Ir gan, jā. Un uz Krētu es arī nebraukšu. Un bērnu man nav. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2016-06-21 12:24 (saite)
Fuf, paldies Žāklītim, es jau sabijos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?