Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2016-06-11 18:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es gribēju pastāstīt par savu jauno darbu - par to, ka darba diena sākas 7:30, par to, cik ļoti man tomēr patīk braukt uz darbu ar auto, par to, ka es vairs nelasu grāmatas [how sad is that? tas ir tā kā pateikt, ka es vairs neelpoju], bet es tak līdz tam netieku, jo jaunajā darbā visu laiku jāpaliek ilgāk un man nemaz nav īsti vairāk laika kā iepriekš. Kad nu sataisījos to visu klāstīt, tad vannā iekrita zirneklis, tāpēc es labāk pastāstīšu par to.
Guļu es tātad vannā, domāju par darbu, kad no aizboilerijas kaut kas nokrīt. Aizboilerija ir apkaime ap boileri, kas mums vannas istabā karājas pie griestiem. Siltais ūdens mums ir bez visa boilera, bet tas tur turpina dzīvot kopš iepriekšējiem saimniekiem un mums tas nepavisam netraucē, lai tak karājas, kamēr vien nemet vannā zirnekļus.
Nu un jā, scary movie piecpadsmit, kauna nav tiem zirnekļiem, pliki cilvēki ir neaizsargāti. Es, protams, iepriekš piemeloju, zirneklis neiekrita vis vannā, bet gan piezemējās kaut kur pie vannas krāniem, nu, uz sienas, tur uz flīzēm, un tekalēja un tad atkal netekalēja, bet es tikmēr saspringti domāju un, protams, nenolaidu ne acu no tā pagāna.
Būtu jau diezgan vienkārši pārtraukt visa veida vannošanos, izlekt ārā, izraut ūdens šito te, lai viss tek prom, un noskalot zirnekli vannā, mirsti nu. Bet zirnekļus nogalināt nedrīkst. Nedrīkst taču, vai ne? Zirnekļi ir jāiznes ārā no savas mājas, tā mani mācīja, citādi posts un negals. [Un man puse matu bija slapja un otra puse nē.]
Tā nu es iemakgaiverēju sev aprīkojumu - mīļotā zobu skalošanas glāzi un Nivea šampūna paraudziņu - un grūtu sirdi un māņticīgu prātu rausos ārā no vannas, lai pilnīgi bezjēdzīgi transportētu zirnekli. Jo pa balkonu lietū izmesti zirnekļi noteikti nemirst, vai ne, viņi paliek dzīvi un nenes dumjiem latviešiem nelaimes, nē, kur nu, izmest zirnekli pa logu ir ļoti žēlsirdīgi, tas tev nav aizskalot viņu prom izlietnē. Tad es tā kā tāds mazs, drūms, slapjš jons plunts lietusmētelī halātā izlāčoju cauri trejām istabām līdz balkonam, piepēdoju slapju māju un izmetu to zvēru ārā.
Zirnekļiem nav jāizveic kontakti ar humanoīdiem, kamēr humanoīdi ir vannā. Citos laikos zirnekļveidīgie drīkst iekāpt vannā, rāmi tur sēdēt redzamā vietā un gaidīt nākamo transportu uz Balkonlendu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ezss
2016-06-11 19:20 (saite)
pastāsti par to pirmo arī.
Un es domāju, ka visi zirnekļi vēroja mazo, drūmo, slapjo Jonu Pluntu un kopīgi apņēmās tā vairs nekad nedarīt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2016-06-11 20:54 (saite)
Ok, ja zirnekļi vairs nenāks vannoties, tad stāstīs ar.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bozena
2016-06-11 20:39 (saite)
Man patīk termins Aizboilerija. Man ir Aizradioratoraine.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2016-06-11 20:56 (saite)
Izklausās pēc Olaines. Tur ir Pārolaine, varbūt arī Aizolaine. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bozena
2016-06-11 21:01 (saite)
Jā, nu tā jau ir vieta aiz radiatoriem. Tai jāizklausās pēc vietas. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]spotty_flyer
2016-06-12 05:20 (saite)
Nevajag mest zirnekļus, viņi krīt un salauž kājas, patiešām. Labāk kaut kur maliņā uzlikt, bet nemest, jo ja viņiem nav kur pieķerties, tad labi nau.
Bet par grāmatām bēdīgi - jā, es lasu darba pusdienlaikā un 15min pirms gulētiešanas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?