Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2014-05-13 11:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Thou shalt prepare thy bread thyself
Jūs ticat visām tām ierīcēm, kas saka, ka visu pratīs izdarīt bez jums, nu, ar atlikto startu? Ieprogrammētais airobots klusītiņām laidelēsies pa māju, kamēr jūs saldi šņāksiet, kafijomāts sataisīs gatavu kafeju taisni tai brīdī, kad smaidošie saimnieki no rīta ieripos virtuvē, veļasmašīna tieši plkst. 8:30 cītīgi uzsāks velēt drānas un tamlīdzīgi.
Es ticu. Idejiski. Ideju mazliet nogrāva viens pārlieku čaklis iRobot, kas šogad Jaunā gada rītā ap pulksten puspieciem, kad "manā šampanietī jau sāka riņķot mazliet asiņu", uzrāva mani augšā no miega, ļoti skaļi un neatlaidīgi būkšķinoties pret tās viesu guļamistabas durvīm, kur mēs bijām iemitināti. Saimnieki bija aizmirsuši, ka šitais puikiņš taču taisni trešdienu rītos ir ieprogrammēts taisīt tīrību mājas lejasstāvā. Es un šampanietis izlecām no gultas, atrāvām vaļā durvis un miglainām acīm mēģinājām saprast čozanah, vai drīkst spert airobotam, kā viņam likt iet čučiņāt.
Tā nu vakar vēlā vakarā uz mani ļoti pārmetoši sāka lūkoties trīs grandpa bananas, tādi ļoti gatavi, un es uzstūķēju uz virtuves letes mūsu smalko maizes cepšanas mašīnu, kas uz mani pārmetoši lūkojas regulāri un tiek izmantota reizi gadā, un ķēros pie best ever banana bread cepšanas. Tas notiek tā, ka samet tai mašīnā visu iekšā, ļauj viņai tur pagrabināties, kamēr tiek samaisīta mīkla, un iet gulēt, lai tur tā cepšana notiek, kamēr es, tātad, guļu. Nu, un tad, kad es gāju gulēt, cepšanai bija jāilgst vēl kādu pustotru stundu. Plāns bija tāds, ka no rīta visi priecīgi stumj purniņos siltu banānmaizi maize beigs cepties un mašīna izslēgsies. Aizgāju gulēt ar tiešām labi padarīta darba sajūtu, sak, banānu vectētiņi nav vis izmesti ārā, bet ielikti maizītē, mašīna ar beidzot izvilkta no krāmu istabas, i brokastiņas rītā būs gardas.
Pēc pusotras stundas māju pieskandināja nevāja tāda sirēna - seši gari, spalgi pīkstieni as in "Ahoi, saimniecīt, brokastis gatavas!" Mēs pielecām gultā sēdus, kas ir, kas notiek, krievi nāk?, par ko tas man?! Aiztenterēju uz virtuvi, mēģināju iespert maizes mašīnai izrāvu ierīci no kontakta un aizgāju atkal gulēt.
No rīta mani virtuvē sagaidīja tāds saplacis maizes klucītis, vakarā būs jāpamēģina. Brokastīs ēdām pārslas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unintended
2014-05-13 12:12 (saite)
:)))

(Atbildēt uz šo)


[info]mufs
2014-05-13 15:30 (saite)
mihihihihihi:D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?