scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2016-11-29 07:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sivēnu salidojums
Šodien Rīgas ielās var paskaitīt sivēntiņus, kuri nevīžo ne tikai auto jumtu no sniega attīrīt, bet arī, piemēram, aizmugurējos lukturus.
Tāpat var pamanīt tankistus vai tos, kuri ikdienā paļaujas tikai uz spoguļiem (un nekad neskatās pār plecu), jo pasažiera puses aizmugurējais logs arī paliek netīrīts.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2016-11-29 10:40 (saite)
mani kaitina (īpaši vakaros), kad kaudze ērgļu iedomājas, ka var vizināties ieslēdzot tikai miglas lukturus priekšā - kas tie mudaki neaptver, ka viņus no pakaļas Neredz?! tur ta uguņi nedeg :(
un tādu ir daudz - šorīt korķos lēnām uz darbu velkoties - daudzus desmitus tādu saskaitīju :( - ok - pa dienu vel kaut kā, lai gan vakar bija putenis pa dienu jau, bet dienas tumšajā laikā (kurš šajā gadalaikā aizņem lielāko diennakts daļu), īpaši ja nav sniegs laukā - idiotu bars :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scope
2016-11-29 10:44 (saite)
Iespējams, automātisko gaismu un nedomāšanas sekas.
Vakar gan bija arī ērgļi, kam pakaļējais miglinieks pa pilsētu bija ieslēgts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2016-11-29 10:49 (saite)
zini vakarvakarā, tai putenī - labāk lai ir miglinieks, kā vispār nekādu gaismu - vairakas reizes skaļi nolamājos (nu bet tā trīstāvīgi) un pateicos visiem augšā, ka man ir Subārs (:D) un aiz muguras braucējs, kas ietur kārtīgu distanci, jo arī viņam knapi gāja viena mudaka dēļ, kas mums pa priekšu brauca (un ne tikai brauca - haotiķis kaut kāds, kas lēkāja no joslas uz joslu, nepamatoti bremzēja - brīžiem aiztraucās, tad degungalā uzradās gandrīz apstājies utt.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]biezpientaure
2016-11-29 12:15 (saite)
ierosini izmaiņas, CP saberzēs ķepas un sāks darbu.
vienīgi lai nav tā, ka formāli soda visus pēc kārtas (ne tikai kupenvāgendraiverus), jo kuram tad ziemā uz jumta nevar atrast mazliet piesaluša sniega.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scope
2016-11-29 12:19 (saite)
Fūrēm, jo visi ledus kluči pirmajā līkumā no tenta uzkrīt virsū laimīgajam garāmgājējam :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2016-11-29 12:55 (saite)
vieglajiem var rūpnīcā uz jumta montēt svara sensorus, kas bloķē iedarbināšanu ja uz jumta kaut kas ir (pieņemsim, ka tas ir sniegs, nomērot arī temperatūru).
vēlams pa visu virsmu, lai neiemanītos attīrīt mazus pleķīšus noteiktās vietās.

bet. ja cilvēkam domāšana nedarbojas kolektīvajā režīmā, tad nekādas sistēmas nespēs visu paredzēt un novērst. tā arī turpinās braukt, mēslot un bremzēt kā planētas vienīgais iedzīvotājs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?