scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2014-08-29 07:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ne21

Šodien atkal manīju "senu draugu" http://klab.lv/users/scope/196672.html
Šoreiz dzīvnieciņš ar VOLVO XC90(NE-21) Viesītes un Bauskas ielas krustojumā pabrauca garām pie sarkanās gaismas stāvošajiem pa nogriešanās joslu, paskatījās, ka pa Bauskas ielu neviens nebrauc un aizbrauca Mūkusalas apļa virzienā zem sarkanās gaismas.
Pēc tam arī Mūkusalas aplī slaloms pa joslām bez pagriezienu rādīšanas un nogriešanās uz Salu tilta uzbrauktuvi centra virzienā no 2.5 joslas, arī bez pagrieziena rādīšanas.

Diez, ja nav video, ir vērts rakstīt CP, lai izsauc dzīvnieciņu parunāties? Nu tā, tīri profilaksei.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Komentārs par NE-21 varoņdarbiem
[info]vivaldis
2014-09-23 08:07 (saite)
Tik pazīstama sāpe.. Sev definēju, ka pats pārkāpt negribēšu, citiem vadītājiem redzot (un ne tāpēc, ka kāds varētu būt potenciāls sodītājs!). Agros rītos, piemēram, atļaujos nereāli veiklus manevrus, īpaši- Moncas trajektorijas, griežot, un vēlus dzeltenos. Ilggadīgi nekļūdīgi.
Pārējā laikā reizēm pat šosejā apdzīšanai samazinu ātrumu, lai tuvplānā citam vadītājam neizskatītos piedauzīgi, pa gabalu atkal varēs ātrāk.
Tāpat arī esmu par sarkangaismas riteņbraucēju skatīšanu caur pirkstiem, lai arī pats tipiskāk pārvietojos ar auto, ne velo. Nu nav Rīgā tāādas spriedzes un bīstamības!
Ak, jā- lielākā kļūda jaunajās centra velojoslās ir maģistrālo ielu izmantošana tām- Lāčplēša, arī Elizabetes. Bija jāliek uz lēnajām- Ģertrūdes, varbūt Dzirnavu arī (asfaltējot un bruģa paraugus saglabājot vien klusākos stūros, kā Albertielas rajons, piemēram).

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?