Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2006-03-09 21:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nav briinums kaapeec beernu delj izjuuk attieciibas. Vinji visu sachakaree. Itkaa jau kichiigs tas ssikais, bet ... besii vinjsh briizhiem pamatiigi. Tagad vinjsh mani ir riktiigi davedis atkal liidz tam ka vareetu pasuutiit sievu ar visu siiko nafig. Cho ta nav kaut kas visaa shajaa sisteemaa riktiigi iekaartots. Kaapeec siikaa naakshanai pasauleee un pirmajam laikam ir jaabuut ar tik negatiivaam emocijaam piesaatinaatam??? Tas nav pareizi. Itkaa visi vaavuljo ka tam ir jaabuut priekam un veel nez kam, bet besii.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]esinja
2006-03-10 17:39 (saite)
cik esmu lasiijusi, teevs miilestiibu pret beernu saak izjust, kad mazajam ir kaadi 6 meeneshi. liidz tam ir pienaakuma apzinja.
mamma savu beernu miil no briizja kad uzzin par (veelamu) gruutnieciibu.
diivaini tagad atceroties, es uzticeeju mazuli savai mammai droshi, bet teevam atstaat baidiijos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2006-03-10 17:59 (saite)
nu, man domāt, aizspriedumam pamats varētu būt cits - tava māte, kā tu zini no personiskās pieredzes, ar vienu bērnu jau ir tikusi galā, a tēvs pats baidās + nav pieradis ar bērniem apieties...
bet šitā ir klasiska kļūda, jo pēc sešiem mēnešiem pēdu sauļošanas iemācīt vīrieti iemidzināt bērnu un nomainīt pamperi - tas ir nereāli, imho :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esinja
2006-03-11 20:13 (saite)
man domāt, ka vīrietim nebūt paredzētam auklēt bērnus. tāpat, kā sievietēm nevajadzētu iet medībās. katram sava vieta. diemžēl tas šodien nozīmētu nomirt badā visai ģimenei [lielākoties].

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?