Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2004-05-24 14:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Rammstein - Mutter

Zinu ... es gribu ceptas un tad krējumā sautētas aknas. Vēlams 2 gadus vecas cūkas aknas. Tādas sulīgas ... mmm ... Būtu naudiņas, tad šovakar sev tādu ņammu pagatavotu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]laukuroze
2004-05-24 15:08 (saite)
Man ar makten garsho shitaadaa veidaa gatavotas.

A sauteeju es jaas aluu.. un krreejumu tik beigaas..:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2004-05-24 15:14 (saite)
hmmm ... tādu veidu gan es nezināju. Sautēt alū ... tās aknas nepaliek rūgtas???
Es pieturos pie senām vērtībām - aknas iekš krējuma, sīpolu un piparu maisījuma, citādus niekus pēc garastāvokļa. (sāli pieber eļļai pirms cepšanas.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]angel_girl
2004-05-24 15:15 (saite)
Ņammīgi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2004-05-24 15:17 (saite)
aha ... tik ļoti sen neesmu neko tādu ēdis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]laukuroze
2004-05-24 15:22 (saite)
Man domāt, ka alus to ruugtumu nonjem, jo taa recepte naakusi iz mezha zveeru aknu sagatavoshanas procesa.. Un tad jaas paliek arii taadas makten trauslas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2004-05-24 15:25 (saite)
hmmm ... gandrīz pat vajadzētu kaut kad izmēģināt. tnx par ierosinājumu (netiešo)!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?