Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
hmmm ... tādu veidu gan es nezināju. Sautēt alū ... tās aknas nepaliek rūgtas???
Es pieturos pie senām vērtībām - aknas iekš krējuma, sīpolu un piparu maisījuma, citādus niekus pēc garastāvokļa. (sāli pieber eļļai pirms cepšanas.)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?