Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2004-03-05 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Placebo - I know

Patīkams fakts. Pēc nedēļas gaidāmais klases ģīmju saskrējiens notiksies, un pagaidām rādās, ka ieradīsies apmēram 1/3 no bijušajiem biedriem!

Brīžiem mēdzu domāt par viskautkādiem sviestiem. Vakar tas bijs sex. Vispār uz to pamudināja viens kaitinošs fakts! Porņikos vecenes vienmēr bezjēgā kunkst. Nesaprotu. Vispār par porņikiem runājot ... esmu ievērojis ... vobsim ir man viens tāds, kur visām 4 vecenēm porņikā ir vienas vecenes bals. Nu ... :) Secinājums ko gūstam skatoties porņikus - seksa laikā visas sievietes paliek vienādas, visumaz, bals paliek vienāda. :)

Šovakar kodiens. Kodienā piedalīsies Es, Lēdija Nr.3., un vēl divas. Es un trīs babenes. Kaut kad šitā - es ar sievietēm kā sieviete - padarīšana būs jāizbeidz!

Ai ... šon pa gaisu vien!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

:)
[info]angel_girl
2004-03-05 09:30 (saite)
Atceries, ka sievietes naak un iet, bet draudzenes paliek :)

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2004-03-05 12:24 (saite)
Naivuci, pronofilmām vienkārši skaņu un bildi ieraksta atsevišķi. Vispirms nofilmē attēlu, tad saaicina ierunātājus (ieelsējus). Jo ja filmētu vienā laikā, tad visu laiku varētu dzirdēt, kā režisors izbļauj dažādas komandas stilā "Nu, bļaa, pacel viņai pežu! Enerģiskāk, enerģiskāk!!!"
Iekš gonor.eja.lv kaut kad par šito mētājās labs raksts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2004-03-05 12:27 (saite)
haaaa
es gar zemi no smiekla par tavu komentu :)
Domā, ka es to nezinu? :) Man pat ir porņiks kur ir parādīts kā porņiks top :) Bez tam ir arī tāda lieta, ka porņikos bieži tiek atkārtots vien un tas pats fragments, tik no cita skata, arī no tā paša skata :)

Es tak ... :)

Lai jau, bet paldies par smaidu ko man izraisīji! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?