Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2017-04-20 09:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā učene vidējam puikam tiešām ir ar kaut kādām problēmām. Vakar sačakarēja noskaņojumu pamatīgi, un tikai tāpēc, ka nepiekrītam dalībai Sporto visa klase. Mēs nerūpējoties par bērnu un esot slikti vecāki. Tupākais ir tas, ka viņa ir arī bāriņtiesas pārstāve. Mobings pilnā plaukumā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savaadaisu
2017-04-20 12:57 (saite)
Traucē mācībām un viņam pašam ar diži nepatīk, jo visur kur piedalās viņu vai nu neņem vai arī sanāk ļoti maz piedalīties un beigās visur paliek pēdējie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauwa
2017-04-20 17:16 (saite)
Jocīgi, tu sūdzējies, ka bērniem sporta nodarbību trūkst. Un te piedāvā papildus 3 sportus skolā, bez liekām klapatām! Es tikai priecātos, ja maniem šitas būtu, manuprāt skolā izkustēšanās būtu vajadzīga vismaz 3reiz nedēļā uz 2 stundām pēc kārtas, ne vienu. Būtu vairāk jēgas, kā no ētikām un sociālajām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2017-04-24 08:38 (saite)
Neatminos, ka būtu sūdzējies. BET konkrēti par vidējo puiku ja runa, tad viņam to sportu nah nevajag, jo tajā pat laikā viņam ir arī programēšana un mūzikas skola, kas kombinācijā rezultēsies daudz lielākā jēgā, nekā tupa bumbas dzenāšana. Un pats galvenais cepiens jau par to, ka učene ar savu Napoleona sindromu piš sīcim smadzenes un jaucas mūsu ģimenes lietās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?