Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2007-09-25 12:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Paturpinot sievas pīkstienu par dalīto budžetu. Pie viena secinājuma, droši vien galīgi aplama, es nonācu - dalītais budžets ir tiem, kas dzīvo dzīvoklī, kurā ne kapeikas nav kur ielikt un nauda līdz ar to paliek pāri visādām izdarībām t.i. tusiņiem, laika nosišanai, izdarībām katram pa svojemu utt.

Mūsu gadījumā dalītais budžets būtu, man liekas, absolūti debīla parādība. Nu piemēram - jānosiltina beniņi, vajag apmēram 500Ls lai vismaz kaut ko sāktu darīt. Pieņemot, ka mājas lietas gultos uz maniem pleciem, sanāktu tad tā, ka kamēr man naudas nav, tikām arī bēniņus nesiltinām un gaidam to mistisko brīdi kad tā nauda parādīsies. Paralēli tam vajag, piemēram, iestiklot logu guļamistabā, jo vārna ietriecās un stiklus izsita. Nestiklojam, jo mājas lietas ir uz maniem pleciem un es krāju bēniņiem. Savukārt sieva pa to laiku par savu naudu aiztusējas ar draudzenēm Vincentā, nopērk zelta ķedīti, Dior smaržas vismaz trīs veidu, sev 10 kurpju pārus jo tā sanāca, un galu galā aizdod 400 Ls druškai, lai tā varētu aizbraukt uz Kipru. Kamēr sieva tērē savu naudu, bēniņi par manu naudu paliek nesiltināti un logs neiestiklots.

Tikai pārdomas ...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]watt
2007-09-25 13:15 (saite)
kāpēc tad lai tu pats tos Ls 400 neaizņemtos (no sievas)?

esmu tikai par dalīto budžetu (un dalītu mantu vispār).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2007-09-25 14:05 (saite)
Bet tas ir stulbi - aizņemties no sievas. Tāda dalītā budžeta pirmais noteikums - neuzticās viens otram. t.i. nākotnē neuzticas. Tip tu mani pasūtīsi vai es tevi pasūtīsu un tad ja katram savs maks, tad būs mazāk problēmu mantu sadalīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?