Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2006-07-18 13:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūsējās mājās ir viens milzīgs mīnus - picas pasūtīšana uz mājām izmaksātu pārāk dārgi. Rīgā jau bija prosta - 2 dienā pazvani picērijai un uz 6 vakarā pasūti to ko gribi. Viss notiek, ir pica, ir kad vajag un tā. A mums tu mājās ... nā ni. Pašiem jātaisa. A pašu taisītai picai nav tādas morālās piegaršas. Draņķīgi :/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2006-07-18 14:55 (saite)
Toties var izvirst ar garšām. Ak, kādas garšīgas picas mēs pie [info]dzeinas taisījām! Nevienā picērijā tādu nav. Un pie draudzenes laukos taisījām mega picas uz lielajām cepešpannām, katrs savu stūrīti (viens pat bija ar sieru un šokolādes komfektēm, pārsteidzoši garšīgs).
Morālās - tas gan. Nevar justies kā ekspluatējošs buržujs :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2006-07-18 15:00 (saite)
Nu ja - par to pēdējo :)
Mēs ar sievu taisījām kartupeļu picas - riktīgā ņamma. Parasti gan no picas sanāca sacepums, un tomēr.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-07-18 15:06 (saite)
Kā tas ir - kartupeļu picas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2006-07-18 15:33 (saite)
Nu tā, ka mīklas vietā cep kartupeļu pankūku. Sarīvē kartupeļus, piešauj kādu garšvielu un moš pat bikiņ miltus un olas. Tad to visu izlīdzina pa pannu un apcepina tik daudz, lai to pankūku var apgriest. Tad apgriež otrādi un krāmē virsū visu ko pēc patikas. Cep līdz galam līdz apakšējais plācenis un virsa izcepušies. Riktīgi sātīgi un nejēgā garšīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?