-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-12-12 16:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tie, kas plāno taisīt zsv vakariņas, pastāstiet man lūk, ko. ko jūs plānojiet pasniegt zsv vakariņās? skaidri zinu, kas būs desertā, kā arī piedevās. bet pārējais pagaidām ir miglā tīts.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2014-12-12 18:55 (saite)
es gan braukšu uz vakariņām, tā ka ēdienkarte jāsastāda nebūs, tikai jāpalīdz realizēt. zinu, ka noteikti būs žāvēta un pēc tam vārīta cūkas pusgalva ar cūku pupām, tāpat pašu cepti pīrāgi un siļķu rasols (šito gan es neēdu).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-12-12 22:34 (saite)
izklausās tradicionāli un interesanti vienlaicīgi :) man šķiet, es nekad neesmu ēdusi žāvētu vārītu pusgalvu.
bet pīrāgi laba doma, varbūt jāsacep laicīgi, lai īstajā dienā var atkausēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2014-12-12 22:48 (saite)
pīrāgiem tā mūžīgā dilemma – neatvairāmā svētku smarža pa visu māju vs. tāds neliels besis uz svētku vakariņām :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-12-12 22:52 (saite)
tā nemaz nav dilemma, uzcep pīrāgus (vienalga kad, bet ne svētku dienā), atdzesē (galvenais neapēd visus :D), iebāz saldētavā. dienā x velc ārā, aukstā krāsnī iekšā, uz 200 grādiem un cep līdz atkusuši. voila, svaigi pīrāgi bez piepūles īstajā dienā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2014-12-12 22:55 (saite)
nu nez nez vai tā atsaldēšana/uzcepšana dos TO smaržu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-12-12 22:58 (saite)
ja vien pagaidi, kamēr pīrāgi pa īstam izsilst cauri, tad noteikti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?