-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-11-24 16:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pirms vairākām nedēļām, aptuveni trijām, nokritu pa trepēm. nekas traģisks, mazliet nošļūcu. lielākā daļa trieciena nācās uz kreisās rokas apakšdelmu, vienu muskuli no plaukstas līdz elkonim. muskulis un audi ap to pietūka, radās samērā liels zilums, nebija iespējams atbalstīties uz roku tajā pusē.
un tas viss būtu tā. zilumi pāriet, satūkumi noplok. tas, kas dara mani ziņkārīgu tagad, ir sekojošais. zilums, kā jau sagaidāms, ir prom. arī satūkums. ārēji roka ir tāda, kāda bija pirms kritiena. taču kaut kas tajā joprojām sāp. ne ļoti stipri, bet manāmi. reizēm atbalstoties, reizēm kaut kā kustinot. un es te domāju. a kas tas vispār varētu būt? kauls skarts nav, muskulim tā sāpēt nevajadzētu. kas var sāpēt 3 nedēļas pirms incidenta, varbūt kādam ir kādi minējumi?

pie ārsta lūdzu nesūtīt, nebiju un neiešu, kādreiz, kad gadījšos tuvumā, apjautāšos. bet zinātkāre tāpat mazliet moka :>


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pet
2014-11-24 16:48 (saite)
Kāpēc ir fundamentāla pārliecība, ka kauls nav skarts? "nebija iespējams atbalstīties uz roku tajā pusē" var nozīmēt arī plaisu kaulā vai arī saitē pie kādas no locītavām.

(Atbildēt uz šo)


[info]8
2014-11-24 16:50 (saite)
Mozh bija daleejs pliisums, aizluuzums kaulam un saauga kauls kautkaa kaa sanaaca, tapec saap, jo saauga ne taa kaa bija agraak, tas tads worst case scenario variants, ko es speju uz sitiena iedomaties, par to vismaz liecina zilums un tuuska.

(Atbildēt uz šo)


[info]smille
2014-11-24 17:01 (saite)
Iekš pajautaa vienreiz viens interesējās, vai normāli, ja kāja pēc sasišanas sāp vēl n nedēļas un bija daudzas pieredzes, ka jā, tā esot. Es pati tajā laikā pamatīgi atsitu kājai vienu pirkstu, arī sāpēja vairākas nedēļas, ka tik ne pāris mēnešus pēc pampuma un ziluma noiešanas. Bet es nezinu, kāpēc.

(Atbildēt uz šo)


[info]hestia
2014-11-24 17:17 (saite)
Man arī ir tā. Pēc kritiena no velo jūlijā, kad cietu visai pamatīgi, joprojām nevaru atbalstīties uz viena no elkoņiem, sāpes tādas stīvas un stindzinošas, citādāk nekas nekaiš. Domāju, ka ar laiku pāries, bet nepāriet. Sāku domāt, ka varbūt kāds rentgens tomēr jāuztaisa. Kaut kas nav, tā kā vajag.

(Atbildēt uz šo)


[info]pet
2014-11-24 18:41 (saite)
Ā un principā ārsti par līdzīgu situāciju (ja ir pazīstami un atkrīt profesionālais pienākums taisīt gudru seju lai pacientam sirds mierīgāka) teica tiešā tekstā, ka viņu minējumi ir tikai par kapeiku labāki par manējiem, ka viņiem viedoklis par to var rasties tikai pēc rentgena :-/

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?