-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-10-08 22:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par bērnu drēbēm.
lieliski, nupat noskaidroju, ka kombinezons, kādu (tieši tādu) pagājšgad nopirku humanā par 7ls, jauns Zviedrijā (jo Latvijā tas tīkls nav pārstāvēts) maksā ap 90 eur. ta es brīnījos visu ziemu, cik labs kombinezons, viegls, plāns, nemirkst, nesalst, nekarst. eh. kurš tik man dotu šogad tādu pašu, tik lielāku (un kaut 3x dārgāku kā pagājšgad). nevieeeens.

ziemas zābagi arī nopagājšgada, gandrīz nevilkti. pirkti jauni. un teju par mazu. pē.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2014-10-09 11:40 (saite)
Lūk, ko jūs velkat tādā laikā kā tagad? +7 un slapjš? Mēs - šodien gumijniekus, vakar botiņas (tā laikam pareizāk nevis kurpes)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-10-09 14:29 (saite)
es šobrīd esmu sākusi vilkt tos ecco goretex. varbūt mazliet overkill, bet vismaz nav slapjš un nesalst. pie pāri +10 zemas botītes. vēl man ir ar aitas vilnu siltināti gumijnieki, vēl varētu tos.
man šobrīd vairāk rūp ģērbšana. man ir lietus jaka ar plānu flīsa kārtu, kas liekas līdz kādiem +10, +12, un tad siltā ziemas jaka no lindex, no slēpotāju sērijas, arī no humanas bet to tad būtu jāvelk sākot ar mīnusiem. bet pa vidu caaaurums. un nedaudz siltināto lietusbikšu arī nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2014-10-09 14:59 (saite)
Mums šobrīd ir Rimi tāda rudens jaka, kas tā kā stingrs blīvs flīss (nezinu kā to materiālu sauc). Ir silti un manuprāt mierīgi līdz nullei var staigāt. Bet pats noderīgākais apģērbs ir Lennes Active lietusbikses, kurām ir kokvilnas odere - viņas ir ar augsto jostasvietu, attiecīgi vēders un mugura arī pilnībā nosegti un, manuprāt, tad jakas siltums nav tik svarīgs. To Rimi jaku sākām vilkt, jo pagāšnedēļ bija briesmīgi auksti rīti, tagad principā varētu vilkt arī Reimas vējjaku (pilnīgi nejauši dabūju par dikti labu cenu).

Vispār man tādas plānās lietusbikses vajadzēja pirkt nevis ziemas komplektu, bet nu... nav sliktākais "impulsīvais" pirkums (impulsīvais, jo tur visi ķēra un grāba tās Lennes :D)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2014-10-09 15:01 (saite)
Ā un zem plānākas jakas mēs vēl dažreiz velkam vilnas vesti, lai nav uz rokām tik biezi, bet ir siltāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2014-10-09 15:05 (saite)
šodien bija tās raibās jakas, ja? man bildēs tās galīgi nepatika. es zinu, ka tas nav briesmīgi svarīgi, bet tāpat neceļas roka testies uz centru un grūstīties, lai apskatītu kaut ko, kas varētu nepatikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?