-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-10-08 22:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par bērnu drēbēm.
lieliski, nupat noskaidroju, ka kombinezons, kādu (tieši tādu) pagājšgad nopirku humanā par 7ls, jauns Zviedrijā (jo Latvijā tas tīkls nav pārstāvēts) maksā ap 90 eur. ta es brīnījos visu ziemu, cik labs kombinezons, viegls, plāns, nemirkst, nesalst, nekarst. eh. kurš tik man dotu šogad tādu pašu, tik lielāku (un kaut 3x dārgāku kā pagājšgad). nevieeeens.

ziemas zābagi arī nopagājšgada, gandrīz nevilkti. pirkti jauni. un teju par mazu. pē.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2014-10-09 11:37 (saite)
Cik esmu uzmetusi acis man vikingi šķita tādi masīvi un dikti cieti, M ir smalciņa un man patīk pēc iespējas vieglāki un mīkstāki apavi. Bet varbūt maldos, vnk šo firmu neesmu dikti skatījusies, man Kuoma patīk. Un paskatīsimies, kāda viņai būs kāja, es tikko (šodien) nopirku Reimas sniega zābakus 24. izmēru, jo zolei rakstīts bija 16.10cm un viņai šobrīd pēda 15cm, ja nu par 1cm izaugs līdz aukstam laikam tad kodīšu pirkstos un meklēšu lielākus.

Superfiti man ir topā zandelēm un botām, ziemas zābakus nebiju pirkusi, jo nu padārgi un pērn vispār izstaigāja visu ziemu ar Blue lamb siltinātajiem ādas zābaciņiem vai siltajiem gumijniekiem (Lemigo, tie tipa Crocsveidīgie)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-10-09 14:29 (saite)
jā, vikingi ir masīvi un cieti, tā ir tiesa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?