-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-10-07 15:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakardien pirmo reizi sajutu "man patīk šeit dzīvot". tas bija esot virtuvē. šodien kopš pamošanās virtuvi praktiski neesmu atstājusi. drīz jāiet ārā, bet tā negribās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]augsne
2014-10-07 16:03 (saite)
:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-10-07 16:09 (saite)
un uzvārīju garšīgu laša zupu. kas ir priecējoši, jo pagājušajā mēģinājumā (pirms ilga laika) man galīgi nesanāca.

varētu, teleportētu Tev šķīvīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]augsne
2014-10-07 18:26 (saite)
Nomnomm! Man gan vēl ir gabaliņš laša, fiksi jāēd. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daria
2014-10-07 20:19 (saite)
Man arii, luudzu, vienu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-10-07 21:49 (saite)
zinātu, kā - atsūtītu :) bet zemāk ir links uz recepti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smille
2014-10-07 21:12 (saite)
Kā vārīji?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-10-07 21:48 (saite)
šito te: http://lienegatavo.wordpress.com/2012/07/02/lasa-zupa/

man gan nebija šņabis, ielēju mazliet tekilu :D kā arī nebija svaigu diļļu. ā un man saldētavā bez "svaiga" laša atgriezumiem/galvas, bija arī kūpināta laša asaka un kaut kādu samērā nelielu saldūdens zivju galvas. bet tas, es domāju, galīgi nav obligāti vai nozīmīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2014-10-08 12:12 (saite)
Ā, es apmēram tā arī vāru tikai bez alkohola.
Un dilles mūsmājās tiek lietotas galvenkārt saldētas - vienreiz vasarā sastrādāju un mazajā kastītē riktīgi daudz salien, vienmēr pieejamas, vienmēr smaržo un aizņem maz vietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?