-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-09-22 17:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pasūtīju Alisei to matu suku. nedēļas-divu laikā būšot. nu redzēs, kā būs.
šodienu pavadīju izguļoties un staigājot pa veikaliem, vienlaicīgi cītīgi cenšoties taupīt (lol, ja)
tiku pie dažiem pakaramajiem, veļas striķa, knaģiem un vēl šā tā. nopirku arī picu garšvielu, jo, jā, mums ļoti garšo picas. visiem šeit, atskaitot kaķi.
tagad katlā top vistas plovs un es ceru, ka ēst nebūs jātaisa vismaz līdz rītvakaram.
rīt būtu labi sēdēt mājās un izkrāmēt mantas + vingrot.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2014-09-22 17:24 (saite)
Kā taisi vistas plovu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-09-22 17:29 (saite)
brīvā veidā kropļoju to normālā plova recepti, ko man ir diezgan daudz pamata uzksatīt par samērā autentisku un ko es mēdzu taisīt (gan krietni retāk nekā gribētos) :)
man bija vistas stilbiņi, strauji apbrūnināju tos, izņēmu, apcepu turpat sīpolus, tad klāt burkānus, tad atpakaļ vistu, kumīnu, piparus, sāli, bišķi ūdeni, pēc kāda laika rīsus, ķiploku daiviņas, vēl ūdeni, bez vāka līdz ūdens līdz ar rīsiem, tad zem vāka, kamēr ūdens uzsūcies pilnībā. kaut kā tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-09-22 17:31 (saite)
pamatreceptē vairāk eļļas, neņemu ārā gaļu, ūdeni leju tikai pa virsu rīsiem, sīpolus puslokos, burkānus stienīšos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?