-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-08-22 10:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pie izvēles "apakšbikses vai pampers" ģērbjoties pirms ārā iešanas, mans bērns izvēlas īdēt un bļaut, jo, redzies, negribās ne vienu ne otru. vakar vakarā mēs ārā tā arī neizgājām. redzēs kā būs šodien.

nevaru saprast, vai tik tiešām ir tik svarīgi iet ārā ar pamperu vai apakšbiksēm, bet nu labi. pagaidām pieņemsim, ka ir.

upd: tā ap 12:50, pēc agrām pusdienām, viņa izdomāja, ka tagad jāiet ārā. un kādu laiku atteicās pieņemt, ka tagad ja nu jāiet, tad tikai uz gultu.
nu un izskatās, ka pirmsmiega dziesmiņa izpalika, viņai bija jāvelk lellei cepure. tad atkal. tad bija jāmazgā dibens (nezinu, kādēļ, bet nomazgāju) un atkal jāliek cepure. tad es aizgāju novēlot pasaukt mani, kad būs gatava dziesmiņai. jau kādu laiku ir klusums.

upd: 13:35 atradu guļošu uz grīdas pie gultas, lol.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2014-08-22 15:56 (saite)
Paldies, ka tavi ieraksti man laiku pa laikam atgādina, ka tādi bērni vnk ir, nevis "es kautko daru nepareizi".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-08-22 17:56 (saite)
es, laikam ritot, aizvien biežāk domāju par to vai es tiešām visu daru pareizi (lai gan loģikas pēc vajadzētu būt ok). jo nu patīkamāka viņa nepaliek. šodien pēc diezgan jaukas pēcpusdienas nu jau kādas 40 min nonstopā bļauj, ka grib ārā. kad izlaidu ārā 15 min kliedza un ārdījās pie šūpolēm līdz sapratu, ka kliegs jebkur un nesu mājās, lai netraucētu kaimiņus. tagad jau kādu laiku turpina kliegt mājās. kad pienāku klāt un cenšos samīļot, kratās vaļā un turpina kliegt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?