-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-08-22 10:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pie izvēles "apakšbikses vai pampers" ģērbjoties pirms ārā iešanas, mans bērns izvēlas īdēt un bļaut, jo, redzies, negribās ne vienu ne otru. vakar vakarā mēs ārā tā arī neizgājām. redzēs kā būs šodien.

nevaru saprast, vai tik tiešām ir tik svarīgi iet ārā ar pamperu vai apakšbiksēm, bet nu labi. pagaidām pieņemsim, ka ir.

upd: tā ap 12:50, pēc agrām pusdienām, viņa izdomāja, ka tagad jāiet ārā. un kādu laiku atteicās pieņemt, ka tagad ja nu jāiet, tad tikai uz gultu.
nu un izskatās, ka pirmsmiega dziesmiņa izpalika, viņai bija jāvelk lellei cepure. tad atkal. tad bija jāmazgā dibens (nezinu, kādēļ, bet nomazgāju) un atkal jāliek cepure. tad es aizgāju novēlot pasaukt mani, kad būs gatava dziesmiņai. jau kādu laiku ir klusums.

upd: 13:35 atradu guļošu uz grīdas pie gultas, lol.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-08-22 14:11 (saite)
alisei patīk klapēt bērnus, kas nedod pretī. reāla neraža, ja dod pretī tad nekas, bet ja nē, tad reāli bullijo. un nav ne jausmas, kā lai tiek ar to galā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kisswithafist
2014-08-22 14:38 (saite)
man arī nav ne jausmas. mēs S. mēdzam bik dot pretī, kad par traku aiziet (kā pavisam pēdējo līdzekli, ja mierīga balss, stingrāka balss vai "uzlikšana uz pauzes" nestrādā), bet pēdējā laikā čalim vispār viss pie pampera.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?