-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-06-03 22:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fantastiski. šodien taisījām mazajai analīzes. skatījās pilno asins ainu, C reaktīvo olbaltumu un kopējo IgE. pēdejais ir norma, vidējais ir krietni paaugstināts, kas, cik saprotu, ir iekaisums, bet pirmais. bitīt matos. Materiālā receklis! Lūgums atkārtoti paņemt paraugu bez maksas!. ja es uzreiz vedīšu viņu atkal durt vēnā, viņa atkal kādu gadu histēriski bļaus jau ienākot ārsta praksē. vai ilgāk, jo nu jau ir vecāka. un viņa tikai nesen ir pārstājusi nonstopā bļaut katrreiz ārsta kabinetā. jau šodiena bija gana traumatiska. itkā stāstīju, ka sāpēs un ka būs nepatīkami, bet tā vājprātīgā spirināšānās ir ko vērta. viņa tagad ir TIK stipra. knapi divatā varējām noturēt. tādeļ jau receklis. eh :/
bet vispār, kāds, sakiet, C reaktīvais olbaltums 22,81, tas ir adekvāti iekaisušam kaklam, jebšu tur ir vēl kkas? ārstam es, loģiski, zvanīšu jau rīt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-06-04 22:23 (saite)
man īpaši neticās, ka vīruss. nu vai arī tad viņai jau 3 mēnešus vīrusi iet viens pēc otra, jo viņai gandrīz visu laiku ir iesnas. pāriet un pēc 3-7 dienām ir atpakaļ. katrreiz vājprātīgi zaļie punķi, kas slikti reaģē uz jebko, tobiš, velkās vairākas nedēļas un ļoti lēnām atkāpjas. droši zināt gan, protams, nezinu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2014-06-05 09:12 (saite)
Ja jūs ļautu bērnam pēc kārtējās slimošanas kaut nedēļu atpūsties, uzkrāt spēkus nevis, kolīdz T nokrīt , uzreiz piedzīvojumos/dārziņā... Slimošana paņem spēkus. Bez pienācīgas atpūtas novārgušais organisms krīt ar katru nieku.
Vīrusi jau apkārt "mētājas" pilna P@k@ļ@, veselīgākajiem nekait, bet uzņēmīgākie var krist ar katru.

Ceru, ka A jau ir labāk! Atpūtieties brīdi, lai nav jālīgo puņķainiem! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-06-06 14:01 (saite)
principā es Tev piekrītu. bet no otras puses, viņa nav saaukstējusies dārziņā reizi. ne pat vienu pašu reizīti. mājās gan regulāri. un viņa mīl savas audzinātājas un auklīti un jūtas tur ļoti labi/mierīgi.

labāk pagaidām ir, šodien t nav bijusi nemaz. ņemot vērā, ka tik labi palīdz AB, nešķiet, ka tas ir bijis vīruss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?