-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-04-28 00:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
novērojumi
šodien ziņās (tas pats arī tvnetā, par citiem portāliem nezinu) vēstīja, ka kāds čas žurnālists grasoties dibināt eiropas krievu kopienu vai ko tādu. ahā, nodomāju es, ļoti labi, jāapskatās, ko mūsdienās raksta čas.lv. un viņi raksta.. viņi raksta "under construction". savukārt daugavpils ziņu portāls jau 2012. gada beigās rakstīja, ka kāds(i) ir pārpircis(kuši) gan vesti segodna, gan čas, gan arī telegraf un visu trīs avīžu redakcijas pārvākušās uz vienu ēku. savukārt (vismaz) vienas avīzes pircējs visticamāk ir krievu oligarhs. nu un pati ziņa ir, ka avīzes ne vien pārpriktas, bet divas no tām arī apvienotas. nav vairs čas, palicis vien vesti.
iegāju šīs avīzes mājaslapā. a ziniet kas tur? a tur sajūta, itkā rtr planēta būtu ieslēgta. vai lenta.ru pēc "reorganizācijas". un to lasa latvijas krievvalodīgie. mmhm.

jautājums gan paliek, reportieris no jau vairāk kā gadu neeksistējošas avīzes.

upd. ahā, telegrāfs arī iekš vesti. tik daudz par krievvalodīgo mediju dažādību Latvijā un to uzskatu "piederību"


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hessin
2014-04-28 02:04 (saite)
Latvijas radio ziņās saka "kādreizējās avīzes čas žurnālists un publicists"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-28 12:06 (saite)
neatceros, kā teica ziņās, bet redzkur no tvnet: "«Nepilsoņu kongresa» aktivitātes ir sākušas satraukt krievvalodīgā laikraksta «Čas» žurnālistu Igoru Vatoļinu."

tad sanāk, ka arī žurnālisti neseko līdzi tam, kas notiek viņu laiciņā. cik jauki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daria
2014-04-28 04:41 (saite)
Bet varbūt viņš to gadu neko citu nav darījis, visu mūžu časā strādājis, pa tiešo no Sovetskaja Molodkož pārgāja, tā nu viņam vienīgā piederība.

Bet daudzveidība, ha.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-28 12:15 (saite)
es pat nezinu, ja tas tā ir, kā tas man liek justies par to, ka tieši viņš vēlas īstenot šo citādi apsveicamo iniciatīvu.

es te kādu brīdi vakardien prātoju, cik ļoti out of date es esmu palaižot garām vairāku avīžu saplūšanu, kas notikusi jau tik sen. bet kas to padara interesantu, es tāda neesmu vienīgā. arī žurnālisti palaiž ko tādu garām. paši savā lauciņā. o.O

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?