-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-01-20 23:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vispār ir tā, ka pēdējā laikā gribas svaigas lietas. salātlapas, svaigus dārzeņus, augļus. visādas pagatavotās lietas man garšo un es tās ēdu, bet prasās visādi augļi un dārzeņi. nu un tā kā man pašai prātā nāk tikai klasiskākie salāti un augļu graušana, tad, šķiet, ka pienācis laiks nedaudz papētīt svaigēdāju receptes. pagaidām atrastais iedvesmo, teikšu kā ir. piemēram, šo, gribas pagatavot jau rīt. nezinu gan, vai sanāks.

A. gan domā, ka vēl mazliet, un būs jāsāk baidīties par manu veselo saprātu. nepīpējošs, praktiski nedzerošs un sportojošs cilvēks, kas sāk sliekties uz svaigu pārtiku, esot tā kā nedaudz par traku. vēstot par tuvojošos mentālo kaiti :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2014-01-20 23:57 (saite)
Jāliek diedzēties viss kas dīgst un ir ēdams:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-01-20 23:58 (saite)
jā, es tieši nupat izlasīju rakstu par to, ka graudus un sēklas, arī ja nediedzē, tāpat vēlams izmērcēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2014-01-21 00:00 (saite)
Tāpat kā riekstus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-01-21 00:05 (saite)
jā, jā, par riekstiem tur arī bija, aizmirsu pieminēt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2014-01-21 00:13 (saite)
lai vīrs tev pieliek pie sienas jauno, kruto vegānu kalendāru, varbūt pāries :> :> :>

(Atbildēt uz šo)


[info]mirdzums
2014-01-21 00:29 (saite)
Kas tas par vegānu kalendāru?

Bet malacis un man prieks, ka tev tik jaukas lietas kārojas!!! :))
Ja kas, tas, kas tev nāk prātā (augļi un salāti) arī ir visveselīgākā izvēlē. Vismaz tā es nupat izlasīju vienā svaigēdāju grāmatā. Tur trīs svaigēšanas ševpavāri raksta par "ne to veselīgāko" svaigēšanu. kaut kas saistīts ar omega 3 un omega 6 disbalansu, kurš rodas no pārmērīgas riekstu un sēklu patērēšanas. No tās nevar izvairīties, ja ēd daudz svaigās kūkas un gourmet ēdienus, kuros parasti ir vismaz mērces no riekstiem, ja ne riekstu "siers". Un svaigēdāji iesācēji parasti uzsēžas uz raw gourmet.
Interesanta grāmata.

Bet es saprotu, ka tas nav tavs gadījums, tu tikai izmēģini.
Tevis atrastā recepte ir ļoti jauka, es izmēgināju līdzīgu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?