-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2013-10-16 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tā ir savāda sajūta, zvanot pa telefonu teikt "vai esmu sazvanījusi laumiņas rezidenci?" un pretī saņemt "jā, ko vēlaties?"
tā rezultātā, gadījumā, ja nekas nemainīsies, mazā A. 1. decembrī uzsāks bērnudārza gaitas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2013-10-17 00:00 (saite)
jums ir milzu pacietība, jāsaka :)
es vienbrīd sadumpojos pret šito gulināšanu, ņemšanos un izdabāšanu. 3 dienu laikā Lūcijai pieleca, ka gulta+sega+miega ruksis nozīmē gulēšanu. protams, ir jāpacīnās, bet nevar salīdzināt ar to murgu, kas bija kādreiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2013-10-17 00:04 (saite)
man patīk pastaigāties un bērna gulētlikšana ir gandrīzvai vienīgā iespēja normālā tempā bez bērna klātbūtes pastaigāt. mums arī te tikšana ārā no mājas ir diezgan vienkārša nav ne kāpņu, ne kā tāda. lai gan, ņemot vērā, ka drīz šis te atkritīs, tad jau toč jāsāk radināt gulēt telpā, lai vieglāka pāreja.
+ man ir mistiskas izbailes no jebkādu izmaiņu ieviešanas viņas dzīvē. realitātē jebkādas izmaiņas parasti ieviešas vieglāk kā manā iztēlē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2013-10-17 00:13 (saite)
man nospēleja tas fakts, ka ārā ratos pastaigājoties pēdējā laikā viņa diendusu pagulēja max 1h, bet mājās tās parasti ir 2+ h. pa to laiku man ir iespēja mierīgi padarboties ar savām lietām. kaut vai vienkārši mierīgi pasēdēt vai uztaisīt pusdienas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?