-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2012-11-19 18:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
beerna pusjubileju atzimejam ar burkanu-abolu kuku, loti jauku pastaigu pa kemeru dabas parka laipu taku (iso, gara diemzel nelikas izejama), ka ari maisijuma pudeliti bernam vakarinjas. vinjas barosana ar kruti joprojam ir gruti paciesama, bet nepieciesamiba pec tas (ka runa) vairs nav tik arkartigi liela, lai turpinatu mocit mus abas katru vinjas edienreizi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2012-11-19 19:21 (saite)
es ceru, ka ar šo jūs abas tapsiet priecīgākas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2012-11-19 19:56 (saite)
paldies, es arī :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]honeybee
2012-11-19 19:41 (saite)
Nuuu, pēc pusgada, manuprāt puse no labuma ir emocionālais komforts visām iesaistītajām pusēm, tā ka, ja nav komforta, nafig nužna.

Apsveicu jūs ar maigo un nemanāmo ieslīdēšanu nākamajā dzīves posmā (pazīstamā arī kā "wtf, kāpēc mans bērns vairs nav tur, kur es viņu nupat kā noliku?!") :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2012-11-20 22:13 (saite)
ehe, tagad tikai jācer, ka viņa tāpat neuzvedīsies arī ar cita veida ēšanu.

kvī, paldies :> tagad viņa pagaidām tikai veļas, bet tāpat jāsāk pamazām pārveidot dzīvojamās platības "apakša" :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2012-11-20 22:25 (saite)
"jāsāk pamazām pārveidot" ir apmēram tāds pats izteiciens kā "nākamnedēļ būtu jāuztaisa backup" ;) šeit pat ietilpst arī tādi izteicini kā "bērns vēl nevar aizsniegt virtuves galda virsmu, nažus un karstas tējas krūzes tur vēl var turēt" un "vīramāt, pieskati bērniņu, atceries, ka viņa pagaidām ēd tikai krūti" [pēdējais rezultējās 4 mēnešus vecā bērnā, kurš dabūja pirmo piebarojumu ever: svaigas zemenes un medu]

kroņa numurs, ko manā klātbūtnē ir izstrādājis šāda vecuma zīdainis (paldiesdievam, ne manējais, bet mana sīkā māsa): rekordātrumā iemācījās līst, pie tam nevis uz priekšu (kas būtu intuitīvi saprotami), bet atpakaļ. Rezultāts: pusstundu ilga histērija no mammas puses, pilnīgs partizāna klusums no māsas puses, līdz viņa beidzot tika atrasta zem dīvāna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2012-11-21 13:13 (saite)
tā nu gan tas ir, es tikai ceru ka nekas traģisks nepagūs notikt :> mana māsa savu dzīvokli īpaši nemainīja, jo vecākais bērns nekur diži nelīda. toties viņi ātri vien visu ko izdarīja drošībai pēc tam, kad vidējais nogāza sev uz galvas tikko uzvārījušos tējkannu, paraujot to aiz nenostiprinātā vada.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?