-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2012-07-20 10:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tā jau ir ka par labajām nenoturīgajām lietām ir jāpaklusē. vakar papriecājos skaļi, ja.
tad nu šonakt Alise modās trijos un pēc paēšanas starp pusčetriem un pieciem brēca visu laiku ko nepavadīja uz rokām nēsāta apkārt pa dzīvoklim. bērniņam pēkšņi bija iestājusies diena un liela interese eksplorēt apkārtni. hā hā.

bet vakar viņai pirmoreiz nolaidām ratu kulbas "jumtiņu", lai bērniņš var pavērot koku zarus/lapas un debesis parkā. izskatījās gluži vai apburta, pēc tam negribēja gulēt parastajā tumsībā un vispār bija ar mieru turpināt ceļu tikai tēvam rokās.

nu un jā, vakar piedzīvojām pirmo bērnu dzimšanas dienu vēl kopā ar kādu citu, tas ir ar vēl vienu pāri un bēbīti. šķiet, ka tagad būs jāsamierinās, ka katra kopīga pasēdēšana ar bērniem nozīmēs arī kopīgu brēkšanu, tagad dēļ sāpošā vēdera un grūtībām iemigt, vēlāk dēļ saskrambātiem ceļgaliem un nesaskaņām rotaļu laikā. visādi citādi bija ļoti burvīgi un citādi jauki, paldies [info]tvarj ar kompāniju :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dominika
2012-07-20 10:56 (saite)
Klau, nu es labprāt arī atnāktu raudzībās tuvākajā laikā. Citādi mana dāvana Alisei par mazu paliks. :) Kad varētu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2012-07-20 11:23 (saite)
varbūt sarunājam sazināties svētdienas vakarā/pirmdienā lai saprastu vai mums abām ir laiks jaunnedēļ? es tagad neko nevaru pateikt, bet pašlaik izskatās, ka varētu nākamnedēļ :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dominika
2012-07-20 11:25 (saite)
labi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]spilvens
2012-07-20 23:33 (saite)
O, apsveicu ar mazo knīpu :) ( nu cibu lasu ļoti reti un tā) Maijs ir tik skaists laiks, kad dzimt bērniem. Un tie mazie tik ātri izaug.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2012-07-21 10:20 (saite)
paldies :) jā, viņa atnāca mazliet ātrāk nekā vajadzētu, bet es tieši priecājos, ka viņas dzimšanas dienā zied kastaņi un ceriņi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]spilvens
2012-07-28 12:14 (saite)
Izklausās pēc manas lielā meitas gadījuma :) Viņa arī dzima mazliet ātrāk un ietrāpīja maija beigās, kad viss zied un smaržo. Ļoti skaists laiks dzimšanas dienai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?