-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2010-09-29 17:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vajadzība bija uztaisīt ēst uz pulksten pieciem. bija produktu trūkums un slinkums. sametu katlā to kas pagadījās un rezultātā, pavisam negaidīti, ir sanācis kaut kas, kas garšo pēc diezgan tipiska (garšīga) krišnaītsautējuma :>


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]orissa
2010-09-30 21:37 (saite)
ko tu tur sameti? pastāsti man arī. vēl nav vakariņas mielotas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-09-30 22:29 (saite)
bija:
- kabacis, kas bija ķirbja krāsā un cietības pakāpē
- vēlīnās sviesta pupiņas (nu jau tādas vecas un gandrīz vai nesmukas)
- četri pavītuši kartupeļi
- divi burkāni
- mazliet ķīnas kāpostu

- kabaci, pupiņas, kartupeļus sagriezu, iemetu katlā, pieliku prāvi krējuma, samaisīju, pielēju ūdeni, samaisīju
- burkānus un ķīnas kāpostu sagriezu un uzcepu, pieliku garšvielas
- kad katlā viss pusgatavs un pannā viss sacepts, iemetu pannas saturu katlā, samaisīju, atstāju vārīties līdz gatavībai.
- atcerējos pielikt sāli, samaisīju, izslēdzu.

:>

domāju, ka sastāvdaļas nav TIK būtiskas. bet nu kas zin. ja sautējuma gatavošanai produktus pirms tam pirktu veikalā, noteikti pirktu citus un tā. bet bija tīri labi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]orissa
2010-09-30 22:33 (saite)
hehe, jā, var pat gadīties, ka tad, ja visas sastāvdaļas būtu pirkusi veikalā un pupiņas, piemēram, būtu svaigas, nebūtu garšojis tik labi. :)
vakariņas gan tikko paēdu, tavu recepti nesagaidījusi, bet doma skaidra - met katlā ar krējumūdeni, sīkstos cep un tad visu vāra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2010-09-30 22:34 (saite)
nu ja. es būtu pielikusi sīpolus, piemēram. un pupiņu vietā vispār papriku :>
bet nu jā.
garšvielas, protams, arī labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?