bija:
- kabacis, kas bija ķirbja krāsā un cietības pakāpē
- vēlīnās sviesta pupiņas (nu jau tādas vecas un gandrīz vai nesmukas)
- četri pavītuši kartupeļi
- divi burkāni
- mazliet ķīnas kāpostu
- kabaci, pupiņas, kartupeļus sagriezu, iemetu katlā, pieliku prāvi krējuma, samaisīju, pielēju ūdeni, samaisīju
- burkānus un ķīnas kāpostu sagriezu un uzcepu, pieliku garšvielas
- kad katlā viss pusgatavs un pannā viss sacepts, iemetu pannas saturu katlā, samaisīju, atstāju vārīties līdz gatavībai.
- atcerējos pielikt sāli, samaisīju, izslēdzu.
:>
domāju, ka sastāvdaļas nav TIK būtiskas. bet nu kas zin. ja sautējuma gatavošanai produktus pirms tam pirktu veikalā, noteikti pirktu citus un tā. bet bija tīri labi :)
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: