-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2003-03-08 16:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sveetki
Ne jau taapeec es nesvinu valentiindienu, ka "tie smirdiigie rietumu sveetki atnaaca", un svinu teiksim 8 martu. un ne taapeec es nesvinu 8 martu, ka "valentiindiena tas ir super, bet psrs ar saviem debiilajiem sveetkiem var iet kur taalaak".. Es vispaar nesvinu tos sveetkus (tiem liidziigos).. kautkaa nesanaak uztvert tos kaa sveetkus. Piedodiet visi. ;DDDDDDDDD Un nau taa kar ar to lepojos. shodien mate man paarmeta ka neapsveicu vinju ar sveetkiem. nu formaa- manos laikos beerni savaam mammaam obl kko daavinaaja vai vismaz ziimeeja...
Nu jaa.. es neesmu laikam labs beerns.. ;)))
Un ja taa padomaa... kas tad taa iisti ir sveetki? Jaunaisgads? Z-sveetki un jaanji? Dzimshanas diena? Nez... sveetki ir tad kad juuties labi visu dienu. bet tas jau skan ljoti ljoti nodraazti.. :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]malfor
2003-03-08 17:13 (saite)
eu. kaa tad paliek ar ventspili/liepaaju? :D

[pavasaris it kaa]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2003-03-10 16:17 (saite)
grrr... braucam.. vieniigi man pikja nau. un maate teica ka ilgi igli nedos. :((( ja kkur vareetu raut naudu.. es dziedaatu... ;D hmz.. nu.. kkad apriilii. peec 14 datuma (shajaa meenesii) es iklgi nekur nebraukshu. mosh ta man maate naudu atveelees ;) domaaju ka apriilii sanaaks.. =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2003-03-11 19:38 (saite)
nu ta kad tev izdeviigaak. ou vispaar nez vai es driikst :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?