-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2016-09-26 22:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Drīz sākšu uztraukties. Diennaktī viņam ir ap 3 garākas ēšanas pauzes (3-4h), pārējo laiku ēd ar intervālu 1-2h, ēd intensīvi, aizvien ilgāk ir nomodā, pats mostas un prasa ēst, ir omulīgs, bet neņemas svarā. Nemaz. Galīgi nesaprotu :/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ninona
2016-09-27 06:54 (saite)
Kas ar čurāšanu, kakāšanu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2016-09-27 08:37 (saite)
Lieliski. Diezgan daudz, bieži un pareizā veidā. T.i., patiešām, nav nekādu pazīmju, ka kkas nebūtu ok. Atskaitot to, ka neaug svars.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2016-09-27 09:01 (saite)
Ja redzi, ka viss kārtībā, un ir nervi - pagaidi vēl nedēļu, bet turpini 2 vai 3 reizes nedēļā svērt, lai redzētu, ka vismaz nekrīt.

Vispār man vasarā bija konsultācija, kur bērniņš mēneša vecumā nebija necik pieņēmies svarā (no zemākā), vecāki ij nebija pamanījuši, jo bērns mostas, ēd, attīstās. Atklāja 1 mēneša vizītē, neonatalogs bija apskatījis, neko sliktu nepateicis, deva vēl nedēļu laika. Es tad konsultācijā pielaboju krūts satvērienu, parunājos. Nezinu gan, kas tālāk.

Par tiem augšanas lēcieniem - 2-3 dienu griezumā svara pieaugumu jaundzimušajam var arī nefiksēt, bet nedēļas gan vajadzētu. Vienkārši pilnīgi reāli ir pat kādas dienas ietvaros kritums, kaut apēsts atbilstoši "normai", nākamā diena savukārt to nokompensē un tikai kādā 3. būtu pieaugums. Bet, ja strauji aug garumā, tad var arī kādas dienas izskatīties, ka stāv uz vietas. Turklāt mājas svariem vēl arī pastāv kļūdas procentiņš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?