-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-11-25 13:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nebūšu oriģināla - ir bailīgi. gribas domāt, ka tagad mums visiem (lielajām valstīm un savienībām) jābūt gudrākiem (nekā sākt karu). bet bailīgi tāpat.
par gatavošanos nezinu, bet jāuztais bērnam pase. un gribas arī atjaunot savējo (kuras termiņš beidzas nākošā gada maijā).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2015-11-25 14:04 (saite)
vakar tulkoju vienu sanāksmi, kur kāds gudrs un eiropeiskās vērtībās audzis cilvēks sacīja, "kad mēs izjūtam bailes, mēs neapzināti sākam apkārtējā vidē meklēt apliecinājumus to pamatotībai, nevis rīkojamies konstruktīvi". man šķiet, par šiem vārdiem ir vērts padomāt. ļoti daudzas iesaistītās puses strādā pie deeskalācijas, es gribētu būt viens no tiem cilvēkiem, kas savu domu spēku drīzāk virza uz viņu darba izdošanos. bet varu vien piekrist Tev tai ziņā, ka šis laiks prasa milzīgu piepūli pirmkārt jau personīgajā galvā neļauties čerņai un turpināt darīt to, kas darāms.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-11-25 14:07 (saite)
es Tev pilnībā piekrītu. pazīstot sevi, pabaidīšos un pāries. es pielāgojos. bet. sagatavot somu laikam "ja nu kas" laikam tomēr uzskatīšu par derīgu. sagatavot, nolikt vietā, kur atcerēšos un par to vairs nedomāt. jo, visticamāk un cerams, tas nenoderēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?