-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-10-21 22:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
diena vispār bija samērā jauka. varētu gribēt lielāku produktivitāti, bet citādi gāja diezgan labi.
bet šovakar, šovakar mēs beidzot tikām līdz ādažu bērnudārza peldbaseinam. es tiešām nezinu, kam par godu viņi vēlīnajos padomjlaikos uzblieza TĀDU bērnudārzu. ar gandrīz vai tropu māju, baseinu un dievs vien zina ko citu. baseins ir burvīgs. ģērbuves (2) ir mazas un tur viss notiek rindas kārtībā, bet tur laiž pa ģimenēm un tad var brīvi un mierīgi ģērbties kopā. gan ģērbtuvēs gan baseinā ir ļoti silts (pilnībā komfortabli kailam/peldkostīmā), arī ūdens ir kārtīgi silts, šaubos, ka aukstāks par gaisu. tur uz vietas ir divi baseini, viens mazais, dziļumā trīsgadniekam ne īsti līdz jostasvietai, tur var tusēt visi kopā sēdus, pirms bērns saņem drosmi doties uz lielo baseinu. jo blakus ir lielais baseins, ne nu baigi milzīgs, bet gana ietilpīgs, seklajā galā man līdz krūtim, dziļajā pāri galvai. mums gāja absolūti burvīgi, pavisam noteikti brauksim vēl.
tad es atstāju A. un a. mājās un aizbraucu uz Depo. Vidējās māsas vidējam dēlam rīt ir dzimšanas dienas ballīte, ko viņi bija paredzējuši rīkot pie mums. nopirku dāvanu, smukus papīra šķīvjus, čupu ar baloniem un ko tur vēl. atbraukusi mājās sāku vākt ballītei un pūst balonus. lai tad noskaidrotu, ka viņi nebrauks. es varot braukt pie viņiem. meh.
viņu situācija ir pilnībā saprotama, blablalba un es nezinu, uz ko tieši esmu dusmīga. bet esmu bēdīga un nikna. un ļoti negribu rīt braukt pie viņiem. ceru, ka līdz rītdienai pāries.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2015-10-21 22:27 (saite)
Ādažos vai tik nebija tas paraugkolhozs - "LPSR Paraugsaimniecība "Ādaži" ...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-10-21 22:29 (saite)
nav ne jausmas, mamma teica, ka esot bijis bagāts kolhozs, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2015-10-21 22:40 (saite)
Japs, http://www.letonika.lv/groups/?title=Kolhozi/32469
„Vecie ādažnieki, piemēram, smejas, ka uz Ādažiem vienmēr brauca visādas delegācijas, un tad viņš veda tās uz siltumnīcām un stāstīja: „Šeit mums augs ļimoni, te apelsīni…”
Bildēs, protams, redzams arī pats Alberts Kauls. Viņu fotoalbumā varam iepazīt dažādās situācijās - gan ģimenes lokā, gan tiekoties ar kādreizējo Padomju Savienības līderi Mihailu Gorbačovu, kurš Ādažos ieradies apskatīt savulaik modernāko lielfermu visā savienībā - „Briljanti”. Tajā darbojās pirmā karuseļslaukšanas iekārta un slaucējām bija iekārtotas speciālas atpūtas telpas ar televizoru."
http://www.lsm.lv/lv/raksts/kino/kultura/180-fotografijas--adazhu-vesture-un-cilveki.a59273/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2015-10-21 23:11 (saite)
Vai, piemēram, šāds raksts - pievēs uzmanību autoram!
"Atpazīstamību Ādaži ieguva jau padomju laikos, kad šeit atradās slavenais kolhozs un agrofirma ar tādu pašu nosaukumu. Un tieši ilgstošā saimnieciskā darbība ir bijis labs pamats novada turpmākajai attīstībai."
http://www.jaunieprojekti.lv/lv/newspaper/22/future.html
:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2015-10-21 23:13 (saite)
aawww, kāds nosaukums. romantiskais rīgas rajona gals :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scorpse
2015-10-21 22:29 (saite)
Varbūt nikna par to, ka viņi laicīgi nepaziņoja, ka tonēr nebūs pie jums?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-10-21 22:31 (saite)
viņi to paši nezināja. pirms 2-3h aizvietotāja darbā pateica, ka netiek aizvietot, jo bērnam augsta temperatūra. tad nu sāka domāt, ko darīt un tikai tuvāk desmitiem izdomāja tā, lai bērnam nebūtu jābūt savā dzd ballītē bez tēva (kuram citādi būtu jāpaliek darbā)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?